8 Mart 2016 Salı

Beyond Alışverişim

Merhabalar :)
Öncelikle tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum.
Şubat ayında sevgili Başak'ın bloğunda Beyond markasının Alice In Wonderland koleksiyonundan bir krem farın yazısını okuyunca hem bir makyajsever hem çocukluğundan beri Alicesever biri olarak bu farı kaçırmak istemedim fakat malum pek çok şey gibi Kahramanmaraş'da Beyond markası yok. Neyse ki Başak imdadıma yetişti ve N11.com'da Beyond'ın kendi ürünlerini sattığı bir sayfası olduğunu söyledi. Hemen baktım, gözüm kalan çok şey oldu ama bence alnımın akıyla, üç parça ürünle tamamladım bu alışverişi :)) Alışverişimden de çok memnun kaldım, kargom ertesi gün elimdeydi. Gelelim aldıklarıma..
  • Hydrating Hyaluronic Mask 3-Gift Mask Set/Hyaluronic Nemlendirici Maske Seti Nem deyince almadan duramadım. Kim Soo Hyun'da var tabii :) İçinde 8 adet maske var, bakalım nasıl çıkacaklar. Fiyatı 44.90 TL.
  • Alice In Glow Cream Shadow/Krem Far Choco Fudge rengini aldım. Çok yakında bahsedeceğim. Fiyatı 49.90 TL.
  • Beyond The Real Multi Vitamin Maske Fazla maske göz çıkarmaz dedim. Hem 1 alana 1 bedavaydı. Evet bahanem bunlar :)) Fiyatı 12.90 TL.
Şimdilik benden bu kadar. Detaylı yazılarda görüşmek üzere..

11 yorum:

  1. Ay süper, işine yaramasına çoook sevindim!!! Hepsini güle güle kullan! Far ayrı; ama, Hyaluronic nemlendirici maske seti yorumunu da heyecanla bekliyorum; zira hyaluron denince bende akan sular duruyor :))) Sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Başak ablada gördükçe meraklanıyorum. Bir aksilik olmazsa Nisan'ın ilk haftası 2 günlüğüne Ankara'ya gideceğim. Beyond'a uğramamak da olmaz tabi.
      Güzel günlerde kullan:)

      Sil
    2. Çok teşekkürler Başak'cığım :) Hyaluron deyince durumlar bende de aynı :)) Çok öpüyorum..

      Sil
    3. Çok teşekkürler Gözde'ciğim :) Ay çok şanslısın valla, kıskandım şimdi:)) Benim yerime de gezin :*

      Sil
  2. güle güle kullan bende Bşak'ın yazısını okuyunca maskelerden sepete attım, kredi kartım yenilensin hemen alınacak o_O :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim :) Şimdiden güzel günlerde kullan sen de :)

      Sil
  3. Güzel günlerde kullanasın beybim,yine döktürmüssün :)) Ben göz kremıni deneyip ayılıp bayılmıştım,bukadarmı rahatlatıp nem veren yumuşacık yapan bir krem olur tek kelıme bayılmıştım !! ıhtıyacın oldugu zaman bır bak,mavi bır kutuydu 120-130 tl arasında.
    :-*:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım benim :* Elimdekiler bitsin kesin bakacağım, iyi bir göz kremine asla hayır demem :)) Çok çok öptüm..

      Sil
  4. Gule gule kullan canim yazin cok guzel olmus. Hemen takibe aldim ☺ benim bloguma da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, beğenmene sevindim :) Hemen geliyorum :))

      Sil