7 Ekim 2013 Pazartesi

Lila Kutu Alışverişim

Geçen ay Lila Kutu'nun Keşif Kutusu'nu araştırırken ürün alımlarında verdikleri hediyelerin arasında favori China Glaze ojelerimden birini görünce uzun zamandır almayı planladığım ama elimde bir sürü maske olduğu için almayı ertelediğim Raen çamur maskesini almanın şimdi zamanıdır dedim. Gezinirken gözüme bir-iki şey daha çarpmıştı, onları da sepetime ekledim. Bakalım neler almışım :)
  • Raen Mud Mask/Termal Cilt ve Yüz Maskesi El yapımı, termal su, kil ve muhtelif yağlar içeren cildi canlandıran, temizleyen ve nemlendiren bir maske. Yanında bir de minik yüz kesesi vardı ama maskenin hediyesi mi Lila Kutu'nun hediyesi mi bilmiyorum :) Fiyatı 37.50 TL.
  • Biosun Kulak Mumu Kulağınıza yerleştirip bir ucunu yaktığınız, oluşan hava akımı ile kulağınızı temizleyen bir ürün. Fiyatı 25 TL.
  • ProLinc Callus Eliminator/Ayak bakım Solüsyonu Topuklardaki ölü derileri temizleyen bir solüsyon. Lila Kutu'da videosunu görünce topuklarımda çok da bir problem olmamasına rağmen etkilenip aldım. Çok iç açan bir video değil ama aşağıdan izleyebilirsiniz. Fiyatı 23 TL.
China Glaze 2010 Cadılar Bayramı koleksiyonuyla bol simli sarı tonlu yeşil renkteki Zombie Zest isimli ojeyi piyasaya sürdüğünde ojenin çok güzel olduğunu düşünmüştüm ama bir şey eksik geldiğinden almamıştım. Neyin eksik olduğunu 2011 yılının Cadılar Bayramı koleksiyonuyla anladım. It's Alive renk olarak Zombie Zest'den hiç uzak değil ama içindeki küçük simlere eklenen altıgen pullarla ve formülasyonun biraz değişimiyle muhteşem bir oje meydana çıkmış, bence yani :) Lila Kutu'nun hediye verdiğini görünce hemen yedekledim tabii bu sevdiğim ojeyi. Bu hediyeleri yetmezmiş gibi başka şeylerde eklemişler paketime. Bir tanesi gül şeklinde ve harika bir gül kokusuna sahip Bulgarian Rose markalı bir sabun ama kıyılıp kullanılacak gibi değil :) Diğeri de Laconia nemlendirici yüz kremi. Krem hafif yapılı ama nemlendirmesi hoş bir krem. Çabuk emiliyor ve kalıntı bırakmıyor ama cildim inanılmaz tepki verdi, zaten hassas olan cildim iyice hassaslaştı ve kızardı, sivilce gibi bir kaç kabartı oluştu. Hemen kullanmayı bıraktım (hemen de etkileri geçti Allah'tan), anneme verdim denemesi için. Bakalım onun cildi nasıl bir tepki verecek.
Aldığım ürünlerden Biosun kulak mumunu hemen kullandım. Daha önce başka markaların kulak mumlarını denemiştim, aralarında bir fark göremedim açıkçası. Çalışma prensipleri ve şekilleri aynı. Ürünün yazılı olan tarafını kulağınıza yerleştirip başınızı rahat bir şekilde uzattıktan sonra diğer ucunu yakıyorsunuz. Bunu tabii yanınızda ürünü yakacak ve sizi kontrol edecek bir kişi ve söndürmeniz için bir bardak/kase su ile yapmanız gerekiyor. Kulak mumu yanınca oluşan hava akımı, girdap/vakum/aspiratör etkisi sayesinde kulağınızda bulunan kirleri dışarıya çekiyor, bu aynı zamanda insanı rahatlatan bir deneyim de. Yanma işlemi 8-10 dk. kadar sürüyor. Ürün kırmızı çizgiye kadar yandığında suya batırıp söndürüyorsunuz, isterseniz kesip kulağınızdan çıkanlara bakabilir ve şaşırabilirsiniz. Çok sık yapılmadığı sürece bir zararı olmadığına inandığım bir ürün. Gelecek ay tekrar yapmak istiyorum :)

3 yorum:

  1. Kulak mumunu ilk defa duydum :)

    YanıtlaSil
  2. Kulak mumunu ilk defa duyuyorum, hepsini güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. Kulak mumu çok ilginç geldi bana :D korkarım ben yapamam

    YanıtlaSil