12 Eylül 2013 Perşembe

Limango Alışverişim ✿ Mario Badescu

Mario Badescu cilt bakım ürünleri Amerika'da ünlülerin övgülerle bahsettiği bir marka. Ben de sivilceleri kurutup iyileştirmekte çok başarılı olduğunu duyduğum kurutucu losyonunu (Drying Lotion) denemeyi düşünüyordum. Ağustos ayında Limango alışveriş sitesinde Mario Badescu ürünleri satıldığını görünce hemen baktım. Drying Lotion yoktu ama Drying Cream vardı. Hemen aldım tabii ki. Onu alırken (fiyatlar uygun olunca) gözüme takılan diğer şeyleri de alıverdim. Tek problem 4 Ağustos'ta aldığım ürünlerin 6 Eylül'de elime ulaşması oldu. Gelelim aldıklarıma...
  • Calma Mask Hassas ciltleri yatıştıran bir maske 21.10 TL
  • Eye Make up Remover Gel (Non oily) Yağsız göz makyajı temizleme jeli 8.39 TL
  • Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater Aloe vera, bitkiler ve gülsuyu içeren yüz spreyi 8.39 TL
  • Drying Cream Sivilce kurutucu krem 10.93 TL
  • Hyaluronic Emulsion Vitamin C C vitaminli, hyalüronik asit içeren emülsiyon 21.10 TL
Sizin denediğiniz Mario Badescu ürünleri var mı? Yorumlarınızı bekliyorum :)

14 yorum:

  1. Bende bu ürünleri limangoda çok gördüm. Alıp almamak arasında gittim ama tereddüt edip almadım. Yorumlarını bekliyorum. Belki olumlu bişiler duyarsam senden bir daha karşıma çıktığında bende tercih edebilirim bi iki ürününü. Kimisi işe yarıyor diyor kimisi yaramıyor diyor, kişiden kişiye değişiyor, bu yüzden azda olsa tereddüt bırakmıyor değil olumsuz yorumlar. Güle güle kullan ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım. Ciltler farklılık gösterdiği için gerçekten bayağı fark ediyor. Ürünler konusunda biraz fikrim oluşmaya başladı, bir kurutucu kremi deneyemedim henüz, bekliyorum :)

      Sil
  2. maske ve krem dışındakiler bende de mevcut. aldım. Açıkcası pek düzenli kullanmıyorum ama kullandığım zaman da bir sorunla karşılaşmadım. Hyaluronic Emulsion Vitamin C yi cildim çok kuru olduğu zamanlar gece nemlendirici altına sürüyorum ve gerçekten sabahları nemli bir ciltle uyanıyorum. Göz makyaj temizleyicisi güzel, fiyat performans açısından drugstore ürünlerinden daha ucuz ve bence temizliği başarılı benim için ama göz makyajım kapatıcı, maskara ve kalem zaten. En azından hassas gözlerimi yakmadı o bile büyük bir artı benim için.

    Gül suyu spreyi ise gül kokusunu buram buram hissettiren bir ürün bu iyi mi kötü mü bilemiyorum :)Ben çok sık kullanmadım ama kullandığım zaman nemlendirici altına kullandım. Makyaj üzerine de kullanılıyormuş ama denemedim hiç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül suyu spreyi ben de nemledirici altına tercih ederim, makyaj üzerine biraz fazla "ıslak" bence. Bir de bu emülsiyonun kokusu biraz kötü, senin de öyle mi? Tarihi mi geçti acaba diye düşündürüyor açıkçası.

      Sil
    2. Emülsiyon biraz kokuyor ama rahatsız edici değil sanki o kadar. Tarihini kontrol etmekte fayda var tabi yine de.

      Sil
    3. Ne yazık ki tarihleri yazmıyor üzerlerinde :(

      Sil
  3. a.h.a. içerikli nemlendirici benim favorimdi fakat bolca paraben içerdiğini farkedince kullanırken rahatsız oldum ve tekrar almadım haliyle. zararlı içerikler olmasaydı eğer başka nemlendirici kullanmayı dahi düşünmezdim. verdiği nem asla kaybolmuyordu gün içersinde..
    sene başında ise toniklerini denemeye başladım. benim için bir effaclar tonik kadar başarılı değiller ama arada bir kullanıyorum bitsinler diye =)

    www.xkromozomu.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paraben konusunu bende aldıktan sonra farkettim. Allah'tan aldıklarımdan yalnızca Calma maskede methylparaben bulunuyor, onu da(gerçi bir kere denedim ama) fazla sevmedim zaten.

      Sil
  4. fiyatlar iyi de niye öyle 1 ay sürdü ürünlerin gelmesi ki? millet neredeyse aynı gün gönderiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla onu ben de anlamadım. Hadi bu indirimli alışveriş siteleri 5-10 gün sonra gönderiyorlar ama 1 ay, ilk defa görüyorum. Ben herhalde ellerinde yok, göndermeyecekler diye düşünmüştüm ama ne bir bilgi maili geldi, ne bir şey. Morhipo mesela tahmini kargolama tarihi 1 gün gecikse bile hemen mail yolluyor, özür dileriz diye. Müşteriye saygıyla alakalı galiba biraz.

      Sil
  5. Kisin ben de Limango'dan glikolik asitli temizleyici ve tonigi almistim. Temizleyici asiri kuruttugu icin dus jeli olarak kullandim, tonik cok basariliydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toniği ben de merak ettim, bir daha görürsem denemeyi düşünüyorum.

      Sil
  6. alışverişlerinize bayılıyorum iyi hoşta ne zaman aldıklarınızın postunu görebileceğiz artık?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda yayınlamaya çalışacağım :)

      Sil