9 Eylül 2013 Pazartesi

Watsons Alışverişim ✿ Keratinology, Rimmel, Nyc, vs...

Üşütüp yatak döşek yatmadan evvel biraz alışveriş yapmış ama bir türlü fotoğraflayamamıştım. Haftasonu büyük bir fotoğraf çekme maratonu yaşadıktan sonra fazla beklemeden hemen alışverişlerimden bahsedeyim dedim. İlk olarak Watsons'dan yaptığım alışverişe bir bakalım :)
İlk aldığım ürün aslında bir süredir almayı planladığım ama sürekli almayı unuttuğum hindistan cevizi yağı. Göz makyaj çıkartmada çok başarılı bir ürünmüş ve aynı zamanda da kirpikleri besliyormuş, henüz denemedim, merak ediyorum :) Ve tabii bir oje de olsa almadan duramadım. Alix Avien'in çıkarttığı Wedding Koleksiyonu'ndan (Gerçi sitesinde herhangi bir düğün koleksiyonuna dair bir şey göremedim.) yanılmıyorsam adı Magnolia olan uçuk pembe renkli bir oje aldım. Daha sonra Rimmel standına uğradım. Scandaleyes kalem farların yenileri gelmişti. Tek kalmış olan bej renkliyi bu sefer kaçırmadım, aldım hemen. Bir de Match Perfection 3'lü allıktan aldım, görünümü çok hoştu. Nyc standında Sweet Splash Gloss Stick isimli kalem şeklinde parlatıcıya benzeyen ürünlerden 2 tane aldım, renkleri hoş göründü, umarım kendileri de güzeldir çünkü fiyatları gayet uygundu. Duş sonrası kullanmak için  Johnson & Johnson'dan aleo veralı bebek yağı aldım. Pure Beauty'den nar özlü makyaj temizleme mendillerinden aldım. Gayet beğendim, en kısa zamanda bahsedeceğim.  Elidor'un Keratinology serisinden de iki ürün aldım. İçinde 4'der adetten iki aşamalık toplam 8 tüp içeren kürü daha önce denemiştim, güzel diye hatırladığım için aldım. Aldığım diğer üründe ilginç geldi çünkü gece, yatmadan evvel saçlarınıza sürdüğünüz bir gece serumu. Umarım güzel bir üründür. Watsons Sakura Bella 3'lü seyahat seti de kasa kenarında öyle şirin şirin duruyordu, dayanamadım :) Son olarak da 30 TL üzeri alışverişlerde 19TL'ye satılan yüz saunasından aldım. Henüz denemedim ama siyah noktalarım için faydalı olacağına inanıyorum, bir de Lush'ın vitamin tabletleriyle kullanımı çok güzel olur gibime geliyor. En kısa zamanda deneyeceğim bir başka ürün de sauna yani anlayacağınız :)

15 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullan canım :)

    Nyc gloss stick yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım, yorumumu en kısa zamanda yayınlayacağım :)

      Sil
  2. Güle güle kullan şekerimu,3'lü şirin pembe set ne kadardı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hemmmen baktım, 8.99TL'ye almışım.

      Sil
    2. Az pahalıymış ama şeker işte :) teşekkürler tatlum ...

      Sil
  3. Çok teşekkürler Eda'cım :)

    YanıtlaSil
  4. Aldıklarını iyi günlerde kullan :)
    Bi önerim olucak alışveriş postlarını bu şekilde değilde,alt alta ve fiyatlarınıda yanına yazsan daha iyi olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o fişleri bir kaybetmesem aslında yazacağım, hep aynı şeyi yapıyorum :) Ama bundan sonra kesinlikle senin dediğin gibi yapacağım, çok daha güzel bir fikir, teşekkürler tatlım :)

      Sil
  5. Nyc gloss stick i cok merak ettim canım hayırlı olsun güle güle kullan hepsini..Geçmiş olsun bu arada..
    Bana da beklerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım, yaz gribini atlatmak biraz zor oluyor, malum karşında biri dondurma yiyince kayıtsız kalamıyorum :) Yaptıklarına bayıldım canım, bu arada o ne güzellik maşallah demeden edemedim :)

      Sil
  6. Mimlendin canım :) eğer yapmadıysan beklerim http://pamuk-sekeer.blogspot.com/2013/09/mimlenmisimm-5.html?spref=tw

    YanıtlaSil
  7. aldıklarını güzel günlerde kullan her seferinde büyük bir sevinçle not ediyorum alınacaklarımı zevkli alışverişler yapıyorsun. Bu arada seni mimledim canım, eğer yapmak istersen bloğuma beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım, büyük zevkle yapacağım mimi :)

      Sil
  8. yüz saunası işe gerçekten işe yarıyor . ben saunayı kullandıktan sonra siyah nokta bandı kullanıyorum .. :)

    YanıtlaSil