13 Ekim 2013 Pazar

Rossmann Alışverişim

Daha önce Rossmann'dan hiç alışveriş yapmamıştım. Mağazalarının nerelerde olduğu hakkında da hiç bilgim yoktu. Meğer Mecidiyeköy'ün ortasında Rossmann varmış, geçen çarşamba önünden geçerken farkettim. Farkedince tabii kayıtsız kalamadım, hemen daldım içeri. Açıkçası kozmetik anlamında ilgimi çeken farklı herhangi bir marka bulamadım, o nedenle pek bir şey almadım. İsterseniz fazla uzatmadan neler aldığıma bakalım :)
  • L'Oreal Skin Perfection BB Krem Nars Sheer Glow hariç tüm fondötenlerimi kaldırdığımdan yoğun bir makyaj istemediğimde kullanabileceğim herhangi bir ürünüm yoktu. L'Oreal'in yeni çıkardığı bu BB kremi görünce denemenin zamanıdır dedim. İlk izleminin olumlu açıkçası. Hafif-orta derecede bir kapatıcılığı var. Yağlı burun bölgemde, pudralamadığım halde 3-4 saat herhangi bir parlama görmedim. Kalıcılığı da hiç fena değil. Daha detaylı konuşabilmem için biraz daha denemem gerekecek tabii. Fiyatı 18.70 TL.
  • Domol Oda Parfümü ve Yedeği Şişesi hoşuma gittiği için aldım ve fiyatı da diğer bu tarz (esansın çubuklar tarafından emilip odaya yayıldığı) oda kokularına göre gayet uygundu. Kahramanmaraş'da Rossmann olmaması ihtimaline karşı bir de yedeğinden aldım. Fiyatı 9.90 TL, içinde çubuk ve esans bulunan yedeği 7.99 TL.
  • Rivel de Loop Hydro Bakım Kapsülleri İçinde 7 kapsül bulunan cildi nemlendirmeye yönelik bu ürünü bir haftalık bir kür olarak uyguluyorsunuz. Henüz iki tanesini kullandım. Yağlı bir yapısı olmasına rağmen sabah kalktığımda cildimde en ufak bir yağlanma olmadı. Nemlendirmesi de gayet güzel. Bitirdiğim zaman kesin fikrimi söyleyeceğim. Fiyatı 8.95 TL.
  • Essence Ojeler Altın rengi parçacıklar içeren hoş renkler. Fiyatı 2.49 TL.
  • F&S Elbise Fırçası Taşınma sırasında titiz eşimi (olacağını zannetmiyorum ama her ihtimale karşı) kedi tüylerinden arındırmak için aldım. Fiyatı 1.99 TL. 

  • Ideenwelt Bahçe Mobilyası için Koruyucu Örtü Ben bahçe değil de balkon mobilyamız için aldım. Bir süredir bu tarz bir ürün alayım diyordum ama fırsat olmamıştı, Rossmann'da karşıma çıkınca sevindim. Fiyatı 18.95 TL.
Abur cubur olarak da kendime Merci Crocant (favorilerimde biri), Wasa bar, eşime de Toffifee aldım.
Kozmetik alanında pek ilgimi çeken ürünleri olmasa da kişisel bakım ve temizlik/ ev bakımı konusunda güzel ürünler satan bir mağaza Rossmann. Şimdi baktım Kahramanmaraş'ta mağazası yok ama Adana ve Gaziantep'te şubeleri olduğundan artık o illerdeki mağazaları ziyaret edeceğim :)

5 yorum:

  1. Toffieee <3 Bende rossman indirim alışverişinde toffie arandım ama bulamadım =( Sonuncuyu önümdeki adam almıştı =(

    YanıtlaSil
  2. Güzel günlerde kullan tatlum. Ayrıca afiyet bal olsun :-D

    YanıtlaSil
  3. güle güle kulllan canım :) Toffifee ye bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Bakım kapsülleri çok ilgimi çekti:)
    BB kremi de almak istedim ancak tester yoktu, riske giremedim.
    Güle güle kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
  5. güzel günnlerde kulllan.kapsüllerle ilgili ayrıntıı yorumunlu yazını bekliyorum

    YanıtlaSil