18 Mart 2014 Salı

Essence Love Letters Koleksiyonu

İstanbul'a gittiğimde kayınvalidem ve eltimle Vialand AVM'ne gittik. Biraz kıyafet ve bebiş eşyası baktıktan sonra kayınvalidemi biraz dinlenmeye bırakıp eltimle Gratis'e girdik. Kahramanmaraş'a henüz gelmemiş (Hala gelmedi.) olan Love Letters koleksiyonunu görünce pek sevindim. Sevgili eltim Nimet de bunları bana hediye etti. Tabii eve gelir gelmez dayanamadık, birazcık denedik ürünleri.
Önce ojelerle başladık tabii. Dear Peach pastel bir şeftali rengi. İki kat ile gayet güzel görünüyor.
Inkheart mürekkep laciverti bir oje. İlk kat ile mükemmel görünüyor. Bu nedenle de damga seti ile kullanmak için ideal bir oje.
 I'm On Cloud Nine damga seti aşk temalı simgelere sahip. Biz büyük kalbi ve kelebeği denedik. Çok şirin oldu.
 Inkheart, oje ile aynı isme ve neredeyse aynı renge sahip bir göz kalemi. Kalemi gözünüze uygulayıp isterseniz arka kısmında bulunan plastik/sünger kısımla dağıtıyorsunuz. Pigmentli, çok güzel bir renk ve inanılmaz kalıcı. Kahramanmaraş'a gelirse diğer rengini de denemek istiyorum.
Essence Inkheart Göz Kalemi
 Rosy In Love çevrilerek açılan, nemlendirme özellikli, hafif pembe renkli, kalem şeklinde bir ruj. Eltimin üstünde denedim, nemlendirmesini çok beğendi :)
Essence Rosy In Love Kalem Ruj
Tema olarak da, ürünler olarak da çok hoş bir koleksiyon Love Letters. Siz bu koleksiyondan bir şey aldınız mı?

6 yorum:

  1. Bu koleksiyou sırf şu kalem ruju için almak istiyordum ama tabi alamadım :) Güzel günlerde kullan !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) Pek çok yere gelmemiş koleksiyon, neden böyle yapıyorlar :(

      Sil
  2. iyi günlerde kullan...bende essence nin ürünlerini beğeniyorum

    YanıtlaSil
  3. Kalem rujların yapısını ve nemliliğini ben de çok beğendim tek sorun az renk vermesi olsa da şeftali tonlu olanı favorim diyebilirim.Göz kalemlerinden bulamadığıma yazıyı okuyunca daha da üzüldüm.Mürekkep renkli ojenin tırnakta duruşu benim de hoşuma gitti.Keşke her koleksiyon ürününe kolayca ulaşabilsek.Hepsini güzel günlerde kullanın:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Geçen koleksiyonda bulunan kalem ruj çok daha fazla renk veriyordu ama az nemlendiriyordu bu da tam tersi olmuş, belki bir sonraki koleksiyonda hem renk verir hem nemlendirir :) Göz kalemi cidden çok güzel, ben de diğerini alamadığıma biraz üzülüyorum, bu kadar talep gören ürünlerin bulunmasının bu kadar zor olmasını pek anlayamıyorum :(

      Sil