13 Haziran 2014 Cuma

Bitirdiğim Ürünler ✿ Mayıs 2014

Ekim ayından beri bitirdiğim ürünleri yazmadığıma inanmakta zorlandım ilk başta. Yazayım dedikten sonra fikrimi eyleme dönüştürene kadar bir bu kadar daha ürün biriktirdim. Onlar da sonra artık. Neyse bakalım geçen aylarda (kısaca Mayıs diyelim) neler bitirmişim...
  • Aussie 3 Minute Miracle Yoğun Bakım Kürü Bu ürünün en güzel yanı bence şişe tasarımı. Şişenin ters durması sayesinde yoğun kıvamlı ürüne kolayca ulaşabiliyorsunuz. Fakat kremi ne yazık ki başarılı bulmadım. Yoğun bakım demesine rağmen saçımı yeterince nemlendirmedi. Miracle Moist nemlendirmede kesinlikle daha başarılı. O nedenle bu ürünü bir daha almayı düşünmüyorum.
  • Aussie Miracle Moist Saç Kremi Eşimin de benim de severek kullandığı saç kremi. Ben farklı ürünler denesem de eşim vazgeçmiyor. Tekrar tekrar alacağımız bir ürün.
  • I Love Vanilla & Ice Cream Banyo Köpüğü ve Duş Jeli Daha önce denediğim küçük boyu hoşuma gittiği için büyük boyunu almıştım. İstanbul'da küvette de kullanıyordum ama burada olmadığı için kullan kullan bitmedi ve itiraf edeyim biraz sıkıldım artık kokusundan. Gerçi yarım litre duş jelini tek başıma bitirebildiğim için gururluyum :) Köpürmesi, cildi kurutmaması, kokusu, fiyatı güzel yanları. Kötü yanı olarak belki yarım kiloluğun pompası olabilirdi. Sonlara geldiğinde kalan ürüne ulaşmak için ters bıraktığımdan düştü ve kapağı kırıldı, açıkçası hoş bir görüntü değildi. Bunun dışında büyük boyunu olmasa dahi küçük boyların diğer kokularını deneyebilirim.
  • La Roche Posay Kerium Ds Şampuan Sorunlu saç derim için denediğim bir diğer şampuan. Başlarda iyi gelmişti ama sonra eski haline dönmeye başlayınca Dermostil alışverişim gerçekleşti. Güzel bir ürün aslında ama bana pek iyi gelmedi.
  • Bioderma Sensibio H2O Misel Su Çok popüler Bioderma H2O'nun küçük boyu seyahatler için çok kullanışlı. Elimde başka küçük boy ürünler olduğu için şimdilik almıyorum ama ihtiyacım olursa alacağım bir ürün.
  • Nivea Invisible Black & White Deodorant Bu ürünün en güzel yanı iz bırakmaması. Normalde krem deodorant kullandığım için fazla kullanmadığım bir ürün, o nedenle almayı düşünmüyorum.
  • Avon Clearskin Siyah Nokta Temizleyici Maske Düzenli kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyorum ama içerdiği salisilik asit ile işe yarayabileceğini düşünüyorum.
  • Murad Nemlendirici Tonik Her zamanki Murad ürünleri kokusuna sahip, spreyi sayesinde direkt yüzünüze de uygulayabildiğiniz bir ürün. Deneme boyundan anladığım kadarıyla nemlendirmesi fena değil ama çok kullanınca biraz yapış yapış oluyor. Pek almayı düşündüğüm bir ürün değil.
  • The Body Shop Vitamin C Powder Mix Dibinde biraz kaldı ama yanlış hatırlamıyorsam 10 gün içinde kullanmanız gerektiğinden kullanım zamanı geçtiği için yüzüme sürmedim. Sevdiğim bir ürün. Cildimi nemlendiriyor, dolgunlaştırıyor ve kızarıklığını azaltıyor. Tekrar almayı planlıyorum.
  • Phyto Phythenol Intense Şampuan Son zamanlarda saç derime en iyi gelen şampuan. Günlük versiyonu saçıma hiç iyi gelmediğinden, bu ürünü de günlük kullanmak istemediğimden tekrar almadım.
  • Avon Foot Works Lavanta Kokulu Canlandırıcı Ayak Spreyi Yazın ayaklarım sıcakladığında, özellikle geceleri yatmadan önce bol bol kullandığım bir üründü. Bu yaz tekrar kullanmak için meydana çıkarttığımda kokusunun inanılmaz değiştiğini farkettim. O nedenle çöpe gidiyor. Büyük ihtimal tekrar alacağım bir ürün.
  • Skincode Arındırıcı Maske Skincode markasının maskelerini seviyorum açıkçası. Bu üründe gözenekleri açan, yağlanmayı azaltan bir maske. Şu sıralar GlamGlow maskelerini kullansam da Skincode maskeleri hep favorilerim arasında olacak.
  • Sephora Nem Serumu Bu serumu hiç sevemedim. Nemlendirmesi bana hiç yeterli gelmedi. Biraz da çabuk bitti gibi geldi yada içinde var da ben çıkaramıyorum bilmiyorum çünkü şişesine bakınca hiçbir şey anlaşılmıyor. Yeniden almayı hiç düşünmüyorum.
  • Burt's Bees Hindistan Cevizli Ayak Kremi Tüm mentollü/naneli ayak kremlerinin arasından harika hindistan cevizi kokusuyla sıyrılan çok güzel bir ayak kremi. Uyarayım çabuk emilmiyor ama ben yatmadan evvel Tchibo'dan aldığım bakım patiği ile kullandığım için sorun olmuyor. Elimdeki kremler bittiğinde büyük ihtimal tekrar alacağım bir ürün.
  • Avene Spf 50+ Güneş Koruyucu Losyon Geçen sene kullandığım güneş koruyucumdu, içinde az kalmasına rağmen tarihi geçtiği için çöpe gidiyor. Cildimi rahatsız etmeyen güzel bir ürün. Bu sene Vichy kullanacağım ama seneye Avene'ye dönebilirim.
  • Murad Akne Sonrası Aydınlatıcı Jel Fazla deneyemeden rengi değiştiği için bir şey anlayamadan çöpe atıyorum. Fazla akne problemim olmadığından almayı pek düşünmüyorum.
  • Bioderma Sensibio H2O Misel Su Bunlarda minicik boyları. Çok şirinler, minik olmalarına rağmen bir kaç kullanımlık ürün taşıyabilmeleri çok güzel.
  • Lush Pow Wow Dudak Scrubı Bu ürünü çok seviyorum gerçekten. Yanlış hatırlamıyorsam yılbaşı ürünüydü. İçindeki patlayan şekerler, harika kokusu, tadı ve tabii ki dudakları yumuşacık yapması sevmemin en büyük nedenleri. Tekrar bulduğumda kesinlikle alacağım bir ürün.
  • Murad Hydro-Dynamic Nemlendirici Yanılmıyorsam daha önce bahsettiğim, nemlendirmesini sevdiğim bir krem.
  • Mavala Nemlendirici-Onarıcı Ayak Kremi Çabuk emilen, içindeki üre sayesinde cildi güzelce nemlendiren bir krem. Lancaster kremlerle kokusu aynı, biraz babaannemi hatırlatıyor.
  • Burt's Bees Tırnak Eti Bakım Kremi Bayıldığım bir diğer ürün. Kokusu, yumuşatması, doğallığı her şeyiyle seviyorum kısacası. Elimdeki diğer tırnak eti bakım yağları bittiğinde mutlaka yeniden alacağım.
  • Lush Cupcake Taze Yüz Maskesi Maraş'a gelmeden son kez uğradığım Lush'dan biriktirdiğim boş Lush kaplarıma karşılık aldığım maskeydi. Cupcake çikolata kokulu, antibakteriyel özelliği ile sivilcelerden arındıran aynı zamanda cildi nemlendiren bir maske.
  • Stila Dudak Parlatıcıları Bu güzel parlatıcılar kokuları değiştiği için çöpe gidenlerden. Hem kokularını, hem dudakta duruşlarını beğendiğim ürünlerdi. Türkiye'de olsa mutlaka alırdım.
  • Urban Decay Mai Tai Dudak Parlatıcısı Artık üretilmeyen ürünlerden. Kokteyl tadında ve kokusunda olan bu parlatıcıların farklı tatları da vardı. Güzeldi aslında.
  • The Body Shop Delipscious Ruj Woohoo bitmiş bir makyaj ürünü :) Hafif renk veren, nemlendiren, kullanımı kolay, güzel bir rujdu. Hala var mı, bilmiyorum.
  • Lancaster Suractif Intensive Treatment Vanilya Club kutusundan çıkmıştı. Cildime nasıl geldiği hakkında bir şey söyleyemiyorum çünkü içi boştu :(
Önümüzdeki ay daha çok bitmiş makyaj ürünlü bir yazı olması umuduyla görüşmek üzere :))

12 yorum:

  1. Su an bile ne kadar cok sey bitmiss:)

    YanıtlaSil
  2. stılayı çook merak ediyorum keşke olsa bende tereddüt etmeden alırdım iyi oldukları her hallerinden belli.
    bende grur duydum tatlım senlen , maşşallah :DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihi teşekkürler tatlım :)) Gerçekten neredeyse denediğim tüm ürünlerinden memnun kaldığım nadir bir marka ama biraz pahalı sanki, bir göz kalemi $20 olur mu ama değiyor gerçi :))

      Sil
  3. Ne wet'n wild ne başka bir şey ben Stila'yı istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah keşke Sephora getirse, ne güzel olurdu cidden :)

      Sil
  4. yenilere kısmet artık iyi olmuş büssürü yer açılmış:)

    YanıtlaSil
  5. Skincode'un ürünlerini seviyorum, bir ara seri halinde temizleyici, maske ve nemlendiricilerini kullanmıştım. Nemlendiricileri çok hoşuma gitmişti, içerikleri de başarılıydı. Fakat ulaşmak zor, her eczanede olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru söylüyorsun. Ben şimdilik kullanmasam da teyzem aralıksız kullanmaya devam ediyor. Başta İstiklal Caddesi'ndeki Rebul Eczanesi'nden alıyordu ama sonra baktık kolayı var internetten alıyoruz. Güvenilir sitelerden şaşmadıkça problem olmuyor.

      Sil
  6. lush ürünlerini nerden aldın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lush ürünlerini İstanbul Cevahir AVM'deki Lush mağazasından almıştım.

      Sil