4 Mart 2016 Cuma

Rimmel London The Only 1 Ruj ✿ 120 You're All Mine ve 810 One Of A Kind

Merhabalar..
Rimmel'ın rujlarını oldum olası sevdim ve yeni bir ruj formülü piyasaya sürünce de denemeden edemedim, hele "tüm ihtiyacınızı karşılayacak bir ruj" diye vaat edince :)
Rujlar siyah parlak plastik bir paketlemeye sahip ve alt kısmında rujun rengini gösteren bir bar var. Ben paketlemedeki üst tarafın geniş olmasından pek hoşlanmadım, benim saklama yöntemimde biraz yer israfı oluşturuyor, tamamen kişisel yani, yoksa görünümü hoş.
120 You're All Mine ve 810 One Of A Kind
Rujlar düz bir biçime sahip, dudak kenarlarına uygulamayı kolaylaştırmak için bir tarafı sivriltilmemiş, Revlon'un Colorburst rujlarında olduğu gibi. Açık renklerde çok problem olmasa da, Colorburst'ler gibi fazla renk vermeyen, balm tarzı rujlarda işe yarasa da, koyu renk rujları  uygulamada büyük zorluk bence, ruju tazelemek için de dudak fırçası taşımak zorunda kalıyor insan.
120 You're All Mine canlı, orta koyulukta bir pembe. 
810 One Of A Kind bordo/lal rengi bir ruj. Tam bir sonbahar rengi. Hafif uygulandığında da çok güzel duruyor.
Rujların yapısına gelince gerçekten güzeller. Pigmentli, dudaklarda eşit dağılan rujlar. Opak görünmesi için bir sürüş yeterli. Kuru dudakları affeden ve nemlendiren bir yapısı var. Sürdükten sonra o kadar rahat ki dudağında olduğunu bile unutuyor insan. Kalıcılığı fena değil ama yapısı kremsi olduğu için bardağa, çatal-kaşığa bulaşıyor.
120 You're All Mine
810 One Of A Kind
Yeni bir ruj arayışındaysanız kesinlikle denemeniz gereken, 17.99 TL'lik fiyatıyla uygun, hele bir de indirimde bulursanız tadından yenmeyecek bir ruj. Bu seriyi siz denediniz mi, favoriniz var mı?
Yeni yazılarla görüşmek üzere...

4 yorum:

  1. Ay denemez miyim :)) Watson's Cheeky Coral rengini göndermişti, ben de Naughty Nude'u aldım. Coral tam yaz için, ve Nuaghty Nude gerçekten harika bir nude!!! Yapılarına bayıldım rujların, çok kremsi olmalarına karşın kalıcı olmaları süper. One of a Kind da aklımdaydı; indirim zamanı dayanabilecek miyim bilmiyorum :))) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Haftasonu Naughty Nuda'a baktım ama yoktu, karaborsa renklerden galiba :/ Karşıma çıkar elbet :))

      Sil
  2. 810 a bayıldım kalp nokta ben (: gule gule suruştüresin kuşum...

    YanıtlaSil