7 Şubat 2013 Perşembe

Urban Decay Oz ♥ Glinda Palet

Bu paletten daha önce burada bahsetmiştim. 
Paletin içinden filmdeki Michelle Williams'ın oynadığı iyi cadı Glinda'nın makyajını nasıl yapacağınızı gösteren bir şema çıkıyor. Kartın diğer yüzünde de kutunun yanında gördüğünüz Michelle Williams'ın resmi var.

İlk sıra Tornado, Aura, Magic
İkinci sıra Illusion, Oz, South
Öncelikle belirtmem lazım fotoğraflar farların renklerine pek adil davranmıyor. Gerçekte çok daha canlı duruyorlar. Farlar kolay dağıtılıyorlar, pigmentliler, son derece güzel renk veriyorlar.
Paletteki ilk renk Tornado pırıltılar içeren yoğun, koyu bir mor. Aura yarısı maviye yarısı pembeye bakan yanar dönerli beyaz bir renk. Paletteki favori rengim. Magic altın pırıltıları içeren mora dönük bir pembe. Illusion altın rengi bir alt tona sahip bir şampanya rengi. Oz gümüş pullar içeren yarısı altın yarısı gümüş rengi bir far. Meşhur Urban Decay pulları yeni formülasyonla daha iyi yapışıyor ama olması gerektiği kadar iyi değil. Yani kullanırken yine dikkat etmek lazım yoksa yanaklarınızdan pul toplamanız gerekebilir. South gri/boz kahverengi minik gri pullar içeren metalik bir renk.
Tornado, Aura, Magic
Illusion, Oz, South 
Rockstar göz kalemi, Glinda dudak rengi
Rockstar hafif bordo tonları içeren koyu bir mor. Tornado rengine benziyor biraz. Aynısından bende olması lazım, emin değilim, Ransom da olabilir. Son derece kremsi, sürümü kolay, pigmentli bir kalem.
Urban Decay'in diğer dudak ürünlerini denemiştim ama bu "Super-Saturated High Gloss Lip Color"ları denememiştim. Pembemsi bej renkte, ışıltılı, çok yoğun olmayan, eşit dağılan güzel bir ürün. Hafif bir yapışkanlığı var ama çok rahatsız etmiyor. His ve kıvam olarak katı lip gloss gibi. Keşke çevirmeli olsaydı o zaman çok güzel olacaktı çünkü hem her zaman yanımda kalemtıraş taşıyamıyorum hem de açarken ürün ziyan oluyor, hoşuma gitmiyor. Bunu haricinde çok güzel bir ürün.
Rockstar göz kalemi, Glinda dudak rengi
Genel olarak Oz'un pullu olması ve Glinda dudak kaleminin çevrilerek açılmaması haricinde hiç bir şikayetimin olmadığı, hem renkler hem de farların yapısı anlamında çok beğendiğim bir palet oldu. Şimdi geriye filmi beklemek kaldı :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder