29 Haziran 2013 Cumartesi

Essence Floral Grunge Koleksiyonu

Floral Grunge Koleksiyonu pek şirin ürünler içeren bir koleksiyon. Benim aldığım ürünler haricinde koleksiyonda 2 adet 4'lü far paleti, mini lipgloss seti, saç bandı, 3 adet oje ve pudra formunda saç boyası bulunuyor. Gelelim benim aldıklarıma...
 Studdenly I see, tekrar kullanılabilen, yapıştırılan eyeliner bantlarından. Kadifemsi bir dokusu var. Minik metal taşlı olan çok hoş görünüyor, umarım gözde de güzel duruyordur.
 No bed of roses, yapışkanlı geçici dövmelerden. Kullanmak istediğiniz deseni kesip üzerindeki jelatini çıkartıyorsunuz. İstediğiniz yere yerleştirip 20-30 sn. bekledikten sonra kağıdı çıkartıp kurumasını bekliyorsunuz.
Ben dayanamadım, hemen birini denedim el bileğimde. Bakalım ne kadar dayanacak :)
Be flowerful, şeftali/mercan rengi, yaz ayları için ideal güzel bir allık. İçinde minik pırıltılar barındırıyor. Yanaklarda çok hoş duruyor.
 Essence Be Flowerful Allık
 Aldığım bir diğer ürün de içinde 3 minik lipgloss barındıran bu kutucuk. Çantada taşımak için hafif, şirin bir ürün.
 Kissing me softly isimli bu kutucukta bir adet çok renkli simler barındıran şeffaf tabanlı bir parlatıcı, bir adet bebe pembesi, bir adet de pastel mercan rengi parlatıcı bulunmakta. Parlatıcılar meyvemsi bir kokuya sahipler, biraz yapış yapışlar ama kalıcılıkları fena değil.
Bu minik parlatıcıları görünce aklıma Benefit'in Valley of the Stars setinden çıkan bu minik parlatıcı geldi. Paketlemeleri ne kadar benziyor, değil mi?

Essence Kissing Me Softly Mini Lipgloss Seti
Aldığım son ürünler de bu iki oje oldu. Black to the roots içinde gümüş rengi pullar barındıran siyah bir oje. Bu senenin modası olan kuruyunca yüzeyi pütürlü bir hale gelen ojelerden. Son derece pigmentli, çabuk kuruyan, güzel bir oje. Grunge me tender bu sene ki favori nane yeşili ojem. Çok hoş bir ışıltıya ve süet görünümlü bir bitişe sahip.
Sizin bu koleksiyondan aldığınız/almayı planladığınız bir ürün var mı?

12 yorum:

  1. Siyah ojeyi aldım ben de ve bayıldım. Yeşil olan ojeyi almayı çok istiyorum. Bir de allıkta gözüm var kendimi zor tutuyorum :/

    Güle güle kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşil gerçekten hoş bir renk, allığın da benzer rengi elinde yoksa ikisini de kaçırma derim :)
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Çok güzeller,güle güle kullan şiker,lipgloslarda gözüm vardı fakat almadım evdekiler bitsin diye tasarrufluyumdur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Bende hep öyle diyorum, bu bitsin sonra alayım ama genelde başarılı olamıyorum :( Keşke biraz daha iradeli olabilsem :)

      Sil
    2. (: o yapıştırmalar nekadar dayandı yada dayanacak cnım merak ediyorum buraya yazarmısın sonucu bende ona göre alayım görürsem.

      Sil
    3. Yapıştırdığımın ertesi günü banyo yapınca bütün halinde çıktı tatlım ama korusaydım eminim bir-iki gün daha kalırdı. Ama daha fazla dayanacağını zannetmiyorum.

      Sil
  3. Harika ürünler almışsın canım yine :) ben ilk çıktığı zaman Rossmanda görüp alıp almamak konusunda kendimi zor tutmuştum, renkler yaza yakışır tonlarda, özellikle allığın tonuna bayıldım. Güle güle kullan :) öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım, allık gerçekten hoş, beklediğimden güzel çıktı :)

      Sil
  4. güle güle kullan hepsini :) bende geçen hafta allığını aldım hatta bugün resmini çektim pardon çekmeye çalıştım ama bir türlü renk vermedi bileğimde :S gerçi yanağımdada fondoten vs yoksa renk vermiyor ama neyse.. sen rengi göstermeyi iyi başarmışsın tebrik ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)
      Oluyor ama öyle şeyler, mesela bende en çok parlayan ürünlerin (lipgloss, çok pırıltılı far, vs.) fotoğraflarını çekerken zorlanıyorum, istediğim rengi elde edene kadar çekiyorum, çekiyorum, çekiyorum :)

      Sil
  5. mini lip glosları kaç TL ye nereden aldın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Lipglosslar ne kadardı hatırlamıyorum ne yazık ki :( Sürekli bulunmuyorlar sanırım, koleksiyon ürünü olarak satılıyorlar. Gratis'lerde bulabilirsiniz.

      Sil