11 Temmuz 2013 Perşembe

Clinique ✿ Best of Clinique Seti ve Curvy Candy Chubby Stick

Uzun zaman önce aldığım ama bir türlü incelemeye fırsat bulamadığım bir dolu üründen biri Best of Clinique seti. Yanılmıyorsam morhipo.com'dan satın almıştım. Herhangi bir Clinique ürününe seti indirimli olarak satıyorlardı. Herhangi bir ürün olarak seçtiğim ürün de Chubby Stick'lerden Curvy Candy idi.
Best of Clinique setin içinden iki adet makyaj çantasından başka All About Eyes göz kremi, Youth Surge  kırışıklık karşıtı krem, Dramatically Different nemlendirici losyon, Rinse-Off yüz temizleyici, ikili far ve allıktan oluşan bir palet, Almost Lipstick ruj ve High Impact rimel bulunuyor. Rinse-Off temizleyiciyi ve Youth Surge kremi kullandığım için onlardan bahsedebilirim. Rinse-Off temizleyici mousse kıvamında bir hayli konsantre bir ürün. Azıcık bir miktarı güzelce köpürüyor, cildi tertemiz yapıyor. En sevdiğim yönü kolayca durulanması. Youth Surge gündüz kreminin kuru karma ciltler için olan versiyonu çıktı setten. Kıvam itibariyle biraz yoğun olduğu için bu sıcak yaz günlerine pek uygun olmayacağını düşünmüştüm ama açıkçası cildime gayet iyi geldi. Çabuk emiliyor ve cildi güzel nemlendiriyor. En iyi yanı ise üzerine rahatlıkla makyaj yapılabilmesi.
Sette bulunan Almost lipstick adından da anlaşılabileceği gibi neredeyse ruj :) Dudak balmı gibi bir yapısı var ama sürüldükten sonra "stain"vari bir etki bırakıyor. Black Honey adındaki bu ruj tüpte korkutucu gözükse de karadut rengi, rujun yapısı itibariyle hafif ve çok hoş durmakta. Curvy Candy severek kullandığım Chubby Stick'lerden biri. Pembe renkteki Curvy Candy, tüm diğer Chubby Stick'ler gibi nemlendirici özelliği yüksek ve hafif rengiyle günlük kullanım için çok güzel ürünler.
Clinique Chubby Stick Curvy Candy, Almost Lipstick Black Honey
Setteki bir diğer ürün de bu bir allık ve iki fardan oluşan minik palet. Palette bulunan Smoldering Plum allık içinde pembe pırıltılar barındıran funda çiçeği renginde, güzel bir ürün. Cilde uygulandığında içindeki pırıltılar pek belli olmuyor ama hoş bir ışıltı bırakıyor. Paletin far bölümü ise Clinique'in Beach Plum ikili farından oluşuyor. Şampanya/altın rengi far son derece kremsi, pigmentli, gerçekten çok güzel bir far. Mor kısmı ne yazık ki pek kremsi değil. Pigmentasyon olarak güzel ve içindeki altın rengi parıltılarla diğer far ile güzel bir kombinasyon oluşturuyor.
Clinique Beach Plum ikili far, Smoldering Plum allık
Clinique'in Best of seti genel olarak beğendiğim bir set oldu. Allığın ve farların tam boylarının fiyatları biraz fazla olduğu için alacağımı pek zannetmiyorum ama denemek için güzel bir fırsat oldu.

8 yorum:

  1. Çok güzel bir setmiş, hemen bir yerlere not alıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bu seti ne kadara almıştın cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi hemen araştırdım, Morhipo.com'dan almışım. Set aslında 345 TL'imiş, yanında Chubby Stick'i alınca 89 TL'ye gelmiş tatlım.

      Sil
  3. Allık&Far paletine ve makyaj çantalarına bayıldım!!!! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Bu set benim ilk clinique ürünlerim olur. :) Geçen sene boynerden almıştım. ;) Ben de yazısını yazmaya niyetliyim, fotolarını çektim ama makyaj temizleyicisini vs kullanmadım henüz. Kullanıp fikir sahibi olmayı bekliyorum. ;) Ama renkli kozmetikler tam benlik. Özellikle maskara ve ruju çokk severek kullanıyorum, bitince yenilenecekler kesinlikle. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım diğerlerini de beğenirsin, yazını bekliyorum :)

      Sil