13 Temmuz 2013 Cumartesi

Günün Makyajı ✿ Acele "Anne" Makyajı

Geçen haftasonu annem bizdeydi. Giderken illa makyajımı yap öyle gideyim deyince alelacele bir makyaj yaptım. Başta fotoğraf çektirmem dedi ama makyajını beğenince bir de çiçekle poz verdi :)
Yüzüne baz olarak ilk önce The Body Shop'dan Pearl Radiance bazı uyguladım. Fondöten olarak Maybelline The Eraser fondöteni, üzerine de E.L.F.'in HD pudrasını kullandım. Yanaklara Flormar CW92 allık ile Bourjois Delice de Soleil bronzlaştırıcıyı kullanarak yüz makyajını bitirdim. Gözlerde yine Bourjois'dan Nude Ingenue 3'lü far paletinin orta rengini tüm göze, koyu rengini gözlerin dış kısmına ve en açık rengini de göz pınarına kullandım. E.L.F.'in 3'ü 1 arada rimelini tek kullanımlık bir fırçayla uygulayarak göz makyajını, dudaklara Maybelline'den 430 numaralı Sweet Nectarine ruju kullanarak da tüm makyajı bitirdim.
Biraz aceleye geldiği için fotoğraflar pek güzel değil ama koymadan edemedim :)

6 yorum:

  1. Çok iyi etmişsiniz, ne kadar da yakışmış makyaj, ve ne kadar güzel bir anneniz var :) Maaşallah der, ellerinden öperim^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, anneme ileteceğim, eminim çok sevinecek bu güzel yorumlarınıza :)

      Sil
  2. Anneler her haliyle güzeldir.:)
    Makyajı çok güzel yapmışsın ellerine sağlık bu arada maşallah annenin cildide çok güzel biz onların yaşlarına geldik mi annelerimiz kadar güzel olur muyuz bilmiyorum.:)
    Bu arada Elf'in HD pudrasından memnun musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, sorma zaten çok kıskanıyorum annemi. Cildine hiç ama hiç bakmıyor, nemlendirici bile arada yani aklına gelirse sürüyor (Neyse kızdım bu aralar bakmaya başladı.), ona rağmen cildi çok iyi. Hele saçları, inan 0 boya, arada bir tel beyaz saç mı var, hemen "Leyla'cığım şu beyazı bir keselim." Çok Kıskanıyorum :)
      Elf'in HD pudrası valla gayet güzel. Silica'dan oluştuğu için flaşlı fotoğraflarda biraz beyaz yansıma yapıyor ama onun haricinde makyajı sabitliyor, fazla yağı ve nemi alıyor, hatları yumuşatıyor ve ipeksi bir his bırakıyor. Fiyatı da çok iyi. Mesela onun yarısı ağırlığındaki MUFE HD pudra Sephora Amerika'da $16 satılırken, Elf $6 satılıyor. Daha ne olsun :)

      Sil
  3. Çok yakışmış annene :)

    YanıtlaSil