10 Temmuz 2013 Çarşamba

Tavsiye Kanalı ✿ English Home Kampanyası Paketi

 Tavsiye Kanalı size kampanyalara göre ürünler gönderdikleri, sizinde bunları deneyip, test edip tavsiye ettiğiniz yada beğenmediğiniz yönleri paylaştığınız bir site. Ben Tavsiye Kanalı'nı internette tarif ararken şans eseri bulmuş, ilk English Home kampanyasına katılmış ve daha sonra Teremyağ kampanyasına katılmak için davetiye almıştım. İtiraf edeyim Teremyağ kampanyasından elime herhangi bir paket ulaşmayınca mail yollamış, herhangi bir cevap alamamış ve sitenin güvenilirliğini sorgulamıştım. Ama bugün kapım çalınca fikrim biraz değişti.
Kargo görevlisi gelince beklediğim paketlerden birinin geldiğini düşünmüştüm ama tam tersine en beklemediğim yerden gelmişti paket, Tavsiye Kanalı'ndan. Paketin içinde katıldığım English Home kampanyasına dair ürünler çıkmasına, bunların içinde de blogumda paylaşabileceğim bir vücut losyonu olmasına açıkçası pek sevindim.
Paketimde losyondan başka bambudan imal edilmiş pembe renkli, yumuşacık bir el havlusu ve yine pembe renkli bir tutmaç çıktı. Ama biz asıl vücut losyonundan bahsedelim. English Home'un banyo ve duş ürünlerini daha önce denememiştim. Soft vücut losyonu pudralı, hafif bir kokuya ve ince bir kıvama sahip. Çabuk emiliyor ve ardında yumuşak bir his bırakıyor. Pompalı şişesiyle de çok kullanışlı. Eğer günlük, çok hafif kokulu bir vücut nemlendiricisi arıyorsanız tavsiye ederim.
Eğer sizde "Tavsiye Meleği" olmak isterseniz tek yapmanız gereken www.tavsiyekanali.com adresine gidip kayıt olmak. Eğer zaten "Tavsiye Meleği" iseniz site hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı merakla bekliyorum :)

4 yorum:

  1. güle güle kullan :)bişey sorucam bende üyeyim ama yorum yapamıyorum foto paylaşamıyorum bana yardımcı olurmusun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :)
      Tabii bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. Bir kampanyaya yorum yapmak yada fotoğraf yollamak için kampanyaya katılmış olmak gerekiyor. Bunun için de ya katılmak istediğiniz kampanyanın sayfasının üst kısmında bulunan "Katılmak istiyorum ->" yazısına tıklıyorsunuz yada yazı bulunmuyorsa size davetiye gelmesini bekliyorsunuz. Yorum yapabiliyorsanız kampanyaya katılabilmişsinizdir demektir.

      Sil
  2. Merhaba
    Bende siteye üyeyim.Siteden Dimes'in yeni ürününü deneme şansı bulmuştum.
    Hediyelerinizi güle güle kullanın. Bende katılmıştım umarım bende şanslı kişiler arasındayımdır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Gördüğüm kadarıyla farklı farklı paketler var, umarım size de güzel bir paket çıkar.

      Sil