3 Ekim 2013 Perşembe

Bitirdiğim Ürünler ✿ Ağustos 2013

Eylül'ün sonuna gelmemize rağmen geçen ay bitirdiğim ürünleri hala yazmamış olduğumu görünce ilk iş onları yazayım dedim ama ne yazık ki yetiştiremedim. Hala koli doldurmaya çalışıyorum (titizliğin gözü kör olsun) ve evimizi kiraya vermek için hala bir girişimde bulunmadık. Taşınmamızdan yalnızca kedimiz memnun. Koli delisi bir kedi için cennet şuan ev çünkü :)  Neyse daha fazla uzatmadan neleri bitirmişim bakalım isterseniz :)

  • Lush Twilight Duş Jeli Lush'ın yılbaşı için sınırlı üretim duş jellerindendi. Lavanta kokulu, insanı yatıştıran, dinlendiren, muhteşem bir duş jeli. Bu sene gelirse kesinlikle tekrar almayı düşünüyorum.
  • The Body Shop Tea Tree Mask/Çay Ağacı Yüz Maskesi Cildi kurutmadan temizleyen güzel bir maske. Çay ağacı kokusunu sevsem de mentolle birleşince gözlerimi rahatsız ettiği için tekrar almayı pek düşünmüyorum.
  • Giovanni 2 chic Ultra-Moist Deep Moisture Mask/Derinlemesine Nemlendirici Saç Maskesi Çok yoğun kıvamlı, saçları nemlendirme ve yumuşatma özelliklerini beğenmediğim bir ürün. Şişe tasarımı çok güzel olsa da ürünün hiç bir akışkanlığı olmadığı için şişeden (özellikle son kısmını) çıkartmak çok zor. Serinin diğer ürünlerini bilmiyorum ama bu ürünü tekrar almayı düşünmüyorum.
  • L'Occitane Badem Duş Yağı Badem kokulu, cildi yumuşatan, kullanırken de çok hoş hissettiren, temizlemesi gayet güzel, kısacası mükemmel bir ürün. Kesinlikle tekrar alacağım.
  • Babe Yağlı-Kepekli Saçlar İçin Şampuan Aslında 1/4'i duruyor ama boşu boşuna rafta öylece beklediğinden artık atayım dedim. İşe yarar diye düzenli kullanmaya çalıştım ama hiç iyi gelmedi saç derime. Tekrar almayı hiç düşünmüyorum.
  • The Body Shop Pearl Radiance Primer/İnci Işıltılı Baz Uzun zamandır bitirdiğim ilk makyaj ürünü :) The Body Shop'ın Lily Cole koleksiyonu ile piyasaya sürülen, cilde ışıltı katan bir baz. Elimin üstünde ilk denediğimde pek güzel dağılmıyor ve çok ışıltı diye düşünmüştüm ama yanılmışım. İki elimin arasında biraz dağıtıp yüzüme uyguladığımda gayet güzel dağılıp çabucak da emilmişti. Yağ kontrolüne pek bir katkısı olmasa da fondöten altından hoş bir ışıltı veren güzel bir ürün ama sanırım artık piyasada yok.
  • Aldo Vandini Hepsi Bir Arada Vücut Peelingi Vanilya Club kutusundan çıkmıştı bu ürün. İçindeki deniz tuzu ve hint, jojoba, makademia fındığı yağları ile cildi hem ölü derilerinden arındıran hem nemlendiren bir ürün. Aslında ürüne göre temizleme özelliği de var ama ben pek farkedemedim çünkü durulanınca temiz değil, yağlı bir his bırakıyor arkasında. Yağlar ile deniz tuzu ne yazık ki kolayca karışmıyor ve bir hayli çalkalamanız gerekiyor ama hemen ayrışıyorlar ve tekrar çalkalamak zorunda kalıyorsunuz. Kısacası tekrar almayı düşündüğüm bir ürün değil.
  • Vichy Lift Activ Kırışıklık Karşıtı ve Sıkılaştırıcı Nemlendirici Krem Deneme boyu olduğu için çok bir şey anlamadım ama nemlendirmesi güzel, çabuk emilen ve cildi yumuşatan bir ürün. Uzun vadede etkisi nasıldır, merak ediyorum açıkçası.
  • Clinique Rinse Off Köpük Temizleyici Kurutmadan, güzelce temizleyen, azıcık bir kısmı tüm yüzünüzü yıkamaya yeten güzel bir ürün. Bize geldiklerinde şans eseri bu ürünü deneyen annem de kayınvalidem de çok beğendiklerini ve kendileri de almak istediklerini söylediler. Elimde başka yüz yıkama ürünü olmasaydı büyük ihtimal benim de tekrar alacağım bir ürün olurdu.
  • Skin Food Brown Rice Oil Deep Cleansing Oil Tissue/Esmer Pirinç Yağlı Derinlemesine Temizleyici Makyaj Temizleme Mendili Bu bir hayli uzun isimli makyaj temizleme mendili yağ içermesi sayesinden göz makyajını dahi gayet güzelce çıkartıyor. Kokusu çok hoş. Türkiye'de satılmadığı için tekrar alır mıyım bilmiyorum.
Bakalım Eylül ayında bitirdiğim ürünleri ne zaman yazabileceğim :)

6 yorum:

  1. clinique'i bende merak ettim bu tarz bir urun arayısındaydım tesekkurler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sen de beğenirsin, kullanan herkes çok beğendi :)

      Sil
  2. çok güzel bi post olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, beğenmene çok sevindim :)

      Sil