4 Ekim 2013 Cuma

Vanilya Club Ekim 2013 Kutusu

Vanilya Club 2. yaşı için biraz nostalji yapmış ve iki sene evvel ilk kullandıkları kutularla yollamış bu ayın ürünlerini. Şimdiki kutular Glossybox kutularına benziyor ve bence çok çok daha güzeller. Şimdi bakalım kutudan ne gibi güzellikler çıkmış :)
Boots Botanics Tekli Farlar Camomile, Nutmeg, Orchid, Lavender, Chive
Ekim ayı kutusundan ağırlıklı olarak Boots markası çıktı. Boots makyajdan sağlığa, elektronik aletlerden oyuncaklara kadar pek çok şeyi bulabildiğiniz İngiliz mağazalar zinciri. Watsons, Gratis ve Sephora gibi mağazalardan makyaj malzemeleri anlamında farkı Estee Lauder, Too Faced, Chanel, vs. gibi pahalı markaların yanında Revlon, Rimmel, Maybelline, vs. gibi daha uygun fiyatlı ürünleri de satması. Boots ayrıca kendi cilt bakım ve kozmetik ürünlerini de üretiyor. Bu serilerden biri, bitkisel özler ile üretilen Botanics. Kutudan bu seriye ait 5 adet metal panlarda far ve 1 adet rimel çıktı. Önce farlara bakalım..

  • Camomile Yumuşak, kremsi bir far. Panında krem rengi gibi görünse de sürüldüğü zaman yoğun bir altın rengi alıyor.
  • Nutmeg Bakır rengi, pigmentasyonu güzel, kremsi bir far.
  • Orchid Yeşil alt tonu olan bir beyaz gibi görünse de uygulayabilirseniz gözlerinize çok hafif bir yeşil ışıltı katan bir far. Çok sert, renk almak çok zor.
  • Lavender Çok hoş bir lila rengi. Çok tozutuyor, renk vermesi ve kalıcılığı ne yazık ki hiç iyi değil.
  • Chive Gül kurusu renginde, çok kremsi olmasa da son derece pigmentli, hoş bir far.

Boots Botanics Volumizing Mascara/Hacim Veren Rimel
Kutudan çıkan rimel adına bakılırsa hacim vermesi gereken bir ürün ama ne yazık ki kirpiklere hiç hacim vermiyor. Ama kirpikleri kıvırmasını ve ayrıştırmasını beğendim. Koyu kahve rengiyle de kirpiklerde çok doğal duruyor. Hafif bir görünüm istiyorsanız işinize yarayacak bir ürün ama ben dolgun kirpikleri tercih ederim.
Kutudan çıkan son iki ürün ise Fresh Look markasına ait. Pearl White Lightening Serum cildi lekelerinden arındırıp cilt tonunu eşitlemeye yönelik bir serum. Anti Wrinkle Day Shield güneş koruma faktörlü kırışıklık karşıtı bir bakım kremi. İkisinin de işe yarayıp yaramadığını görmem için biraz deneme gerekecek :)
Ekim kutusu açıkçası benim içimi çok açan bir kutu olmadı. Umarım gelecek ay daha güzel bir kutu olur.

8 yorum:

  1. Amacı dısında bır kutu olmus gıbı aynı urunden yollanması sacma bencede iç açıcı degılmıs canm:s

    YanıtlaSil
  2. Yine de güzel ürünler varmış, güle güle kullan :)

    http://dreamglamour.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Farların renkleri çok güzel duruyor :) Benimde bir kaç kez vanilya club kutusu almışlığım var ki o zamanlar fazla makyaj ürünü göndermedikleri için üyeliğe devam ettirmemiştim. Tek markaya ağırlık vermek de pek mantıklı değil, 3' ü far, diğerleri allık yada pudra olabilirmiş. Güle güle kullan canım benim :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım :) Özellikle Nutmeg ve Chive gerçekten güzel farlar ama senin de dediğin gibi tek markaya ağırlık vermek bu tarz kutuların mantığına ters olması lazım. Galiba bu ürünler sırf ellerinden çıksın diye yolladılar çünkü ben hatırlıyorum Limango'da mesela bir Rimmel far alana bu farlardan 3 tane hediye veriyorlardı. Ben ona bağladım açıkçası.

      Sil
  4. merhaba, blog sayfası olan ve olmayanlara farklı kutular mı gönderiyorlar? benim bu ayki kutu içeriğim tamamen farklı da..
    yasemin özgiray

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Yasemin,
      Açıkçası Vanilya Club'ın benim blogumdan haberi bile olduğunu sanmıyorum :( Şaka şaka niye üzüleyim :) Ama şöyle oluyor ben eski bir abone olduğum için bana daha önce çıkmış bir ürünü değil farklı bir ürün koyuyorlar ama bana daha önce çıkmış o ürünü yeni bir abonenin kutusuna ekliyorlar (biraz karışık mı oldu). Onun için kutular küçük farklılıklar içeriyor. Yani ben öyle tahmin ediyorum. Senin kutundan ne çıktı tatlım, çok merak ettim :)

      Sil