20 Aralık 2013 Cuma

Essence Beauty Beats Koleksiyonu

 Essence tüm "Belieber"ların gönlünü fethedecek bir koleksiyonla karşımızda. Justin Bieber'ın Eylül-Kasım 2013 arasındaki "Believe" turundan esinlenerek üretilmiş bu koleksiyonda 3 adet parlatıcı, 3 adet far, 4 adet oje, 1 adet allık, 1 adet aydınlatıcı, 1 adet iki uçlu eyeliner, saç bantları, kağıt baskı manikür kağıdı ve solüsyonu bulunuyor. Ben ojelerden ikisini, allığı ve eyelinerı aldım.
Groupie At Heart koleksiyondaki tek allık. Mat, canlı bir pembe. Sürdükçe yoğunluğunu arttırabildiğiniz bir allık. İsterseniz hafif, isterseniz yoğun bir görünüm yakalayabiliyorsunuz ama bana çok kalıcı gelmedi ne yazık ki, isterseniz altına krem allık kullanarak kalıcılığını arttırabilirsiniz.
Kış günlerinde soğuktan pembeleşmiş doğal yanaklar yaratabilirsiniz.
Essence Beauty Beats Groupie At Heart Allık
The Biggest Fan bir tarafı kalın bir tarafı ince uca sahip siyah renkli bir eyeliner. Fikir olarak işlevsel bir ürün.
Eğimli ucuyla kolayca eyelinerınızı uzatabileceğiniz, cat eye tarzı uygulamalar yapabileceğiniz bir eyeliner ama şansıma olsa gerek kalın tarafı hiç renk vermiyor.
İnce tarafıyla hem doğal görünümlü hem daha dramatik görünümler yakalayabilmeniz mümkün. Ama ne yazık ki iki tarafı da hiç kalıcı değil. Elinizi değdirdiğiniz an dağılıyor, siliniyor.
Essence Beauty Beats The Biggest Fan Eyeliner Sol İnce Taraf Sağ Kalın taraf
Groupie At Heart aldıklarımın arasında en beğendiğim ürün oldu. İçinde pembe pırıltılar bulunan kırmızı tonlu koyu pembe renkte bir oje. İki kat ile kusursuz görünüyor, formülasyonu gerçekten güzel.
I'm Backstage ince bir yapıya sahip olduğundan en az üç kata ihtiyaç duyan, mavi pırıltılar barındıran turkuaz renkli bir oje. Her iki oje de çabuk kuruyor, bu nedenle katları uygularken fazla sıkıntı çekmiyorsunuz.
Benim en çok beğendiğim ürünler ojeler oldu bu koleksiyonda ama Justin Bieber severler eminim ilgilerini çekecek daha çok ürün bulacaklar.

2 yorum:

  1. güle güle kullan tatlım oje renkleri çok mu tatlı ne? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi, hele Groupie At Heart, bayıldım :)

      Sil