11 Nisan 2014 Cuma

The Balm Pick - Up Liners Karate Göz Kalemi Seti

Bir-iki haftadır moralim bir hayli bozuktu açıkçası, canım hiçbir şey yazmak istemiyordu. Siz de hak verirsiniz ülkenin hali moral bozmayacak gibi değildi. Ama baktım kös kös düşünmenin faydası yok, "başbakan olsaydım neler yapardım"ın hayalini kurmakla bir şey olmuyor (ilkokul 1. sınıfta başbakan olacağım diyordum, gerçi o zaman ilk kadın başbakan diyordum, Tansu Çiller onu yaptı, öyle olunca vazgeçtim ama arada hayalini kurmuyor değilim :), yavaş yavaş gerçek hayata dönmeye başladım. Başlamışken The Balm'ın Pick-Up Liners göz kalemi setini yazayım dedim.
Lover Boy, Ladies Man, Sugar Daddy
İçinde mini mini 3 kalem olan bu seti Gratis'ten, hem indirim olduğu için, hem de taşınırken kaldırdığım rengarenk kalemlerimi özlediğimden, beni teselli etmesi için almıştım. Biraz spoiler (Türkçe'sini bulamadım.) olacak ama teselli edemedi. Kalemlerin birazdan bahsedeceğim renkleri çok güzel ama ne yazık ki çok sertler. Renk vermesi kötü değil, renk almak için göz kapağınızı kazımanıza gerek yok ama kremsi kalemler gibi kolayca süremiyorsunuz. Elinize sürerek yada yanan bir ampule yaklaştırıp biraz tutarak ısıtıp daha kolay kullanabilirsiniz. Küçük boy olmaları hem avantaj, hem dezavantaj. Taşıma ve saklama olarak avantajlı ama kalem açılıp daha da küçüldükçe kullanması çok zorlaşıyor, bu da dezavantajı.
Lover Boy, Ladies Man, Sugar Daddy
Üç göz kalemi de mat, herhangi bir pırıltı içermeyen kalemler. Renk yoğunlukları gayet güzel. Lover Boy mürdüm rengi, Ladies Man koyu lacivert, Sugar Daddy ise koyu zeytin yeşili renginde.
Minik kutunun içinde bir de bu mini kalemtıraş bulunuyor.
Bu setin bir de gri, siyah ve kahverengi kalemlerden oluşan Mickey isimli bir versiyonu da varmış ama nasıl bilemiyorum. Pick-Up göz kalemleri açıkçası The Balm'dan aldığım en kötü ürünlerdi. Keşke biraz daha az kuru olsalardı. Ama her markada olabilir, üzülme Balm'cığım allıklarına, farlarına hala bayılıyorum :)

12 yorum:

  1. Bunu ilk defa duydum desem:/ Sitelerinde de yok, kötü de olsa çok fena merak ettimmm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden bende sitesine baktığımda göremedim, standlarında da bir iki kere karşılaştım, niye acaba? Balm'da mı memnun değil de pek gün ışığına çıkartmak istemiyor, "Ürettik ama pişmanız" :))))

      Sil
  2. Renkleri güzelmiş aslında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden renkleri çok güzel. Aslında tek güzel yanları renkleri galiba :) Keşke daha iyi formüle edip aynı renkleri tekrar çıkartsalar :))

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Çok nadir bulunuyor galiba canım, ben de uzun zamandır hiç bir yerde görmedim.

      Sil
  4. Piazza Gratisten mi aldınız? Renkler gerçekten çok güzelmiş. :) Sürümü zor, peki akma bulaşma yapıyor mu? Eğer fazla akmıyorsa denemek istedim. :) Önümüz yaz nasılsa, erir azıcık yumuşar belki. [Evt, pembe gözlüklerimi takmış olabilirim. :)) ]

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen stadyumunun karşısındaki Gratis'ten almıştım. Tek başına denemedim ama far üzerine sürdüğümde hiç bir problemle karşılaşmadım. Aslında ben de yazı bekliyorum biliyor musun, renkleri çok güzel çünküü :))

      Sil
  5. Kolay sürümünün olmaması kötü olmuş

    YanıtlaSil
  6. bu kalemeler artık satılmıyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım artık üretilmiyor çünkü Balm'ın sitesinde de görünmüyorlar :(

      Sil