19 Haziran 2014 Perşembe

Clinique Chubby Stick Intense Kalem Rujlar ✿ Roomiest Rose ve Heftiest Hibiscus

Az evvel bu ikiliyi almak için çekmecemi açtığımda karşılaştığım manzara ne yazık ki bir problemim olduğunu anlamamı sağladı. Ben bir kalem ruj bağımlısıyım. Şaka bir yana kullanım kolaylığı, nemlendirme özelliği, dudaklardaki duruşu derken bu ürünleri sevmemek biraz zor.
 Clinique, Instense serisi ile Chubby Stick'lere yepyeni bir soluk getirdi. Chubby Stick'lerin kullanımından ve nemlendirmesinden memnun olan ama renklendirmesini yeterli bulmayanların fikrini değiştirecek bir seri olmuş. Kalem rujlar son derece pigmentli ve kremsi bir formüle sahipler. Dudakları kurutmuyor, nemlendiriyorlar. Kalıcılıkları harika diyemem ama yenilemek zor olmadığından pek etkilemedi beni.
Roomiest Rose, Heftiest Hibiscus
Roomiest Rose koyu ama canlı, içindeki pırıltılarla hoş bir derinlik kazanan güzel bir gül kurusu rengi. Heftiest Hibiscus çok güzel bir domates kırmızısı. Yazın çok kullanışlı olacağına eminim.
Roomiest Rose
Heftiest Hibiscus
Clinique Chubby Stick Intense kalem rujları clinique.com.tr adresinde yada Clinique kiosklarında 54 TL'lik fiyatlarıyla bulabilirsiniz.

6 yorum:

  1. ay süper duruyorlar çok beğendim bende böyle durmuyor :-(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazılarının kıvamının biraz sert/pürüzlü olduğunu duymuştum, acaba onda mı tatlım? Yoksa sende güzel durmaması???

      Sil
  2. Ben chubby stick lere bayılıyorum tam benlikler.Çok güzelmiş bu renkleri de

    YanıtlaSil
  3. Rose rengini beğendim. Ben normal chubby'lerden kullanıyorum ve memnunum. Elimde bir de intense'in mini boyu var. Rengini hatırlamıyorum umarım rose'dur da hemen kullanmaya başlarım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihi ben de merak ettim şimdi rengini, inşallah beğendiğin bir renk olur :)

      Sil