28 Eylül 2014 Pazar

+1

Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar..
Bu sefer bu uzun aranın müsebbibi fotoğraflardan da tahmin ettiğiniz gibi bebeğimiz!!!
Başlarda çok uslu olan minik hanım yada minik bey (Utangaçlık konusunda bana çektiğinden sanıyorum, kendisini pek göstermedi.) İstanbul'a gidip geldikten sonra bizi bir hayli korkuttu. Her şey güzel giderken bir akşam kendimizi acilde bulduk. Doktorumuzun verdiği yatak istirahati nedeniyle de blog dahil bütün işlerim yarım kaldı.
Neyse ki şimdi ikimiz de iyiyiz, hatta yolu yarıladık sayılır (Eşim arkadan maşallah diyor :)). Şimdilik bizden haberler bu kadar, bir aksilik olmazsa en kısa zamanda yeni yazılarla görüşmek üzere...

8 yorum:

  1. Canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kuzucuğunu kucağına alırsın bu aralar bloggerlardan ardı ardına böyle güzel bebek haberleri duymak çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim, amin inşallah. Ne güzel bloglar şenleniyor :)

      Sil
  2. Çooook çok çok sevindimmmm!!!! Hayırlı olsun!!! Ne güzel böyle peş peşe bebek haberleri almak!! İnşallah sağ salim kavuşursunuz miniğinize; Rüzgar'ın blog arkadaşları çoğalıyor :))) çok öpüyorum, sevgilerimle!! Başak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :))) Açıkçası minik adamların blogunu okurken bu kadar çabuk işime yarayacağını tahmin etmemiştim :) Yakışıklı Çınar abiyi, minik Rüzgar'ı ve tabii seni çok çok öpüyorum :))

      Sil
  3. Tebrikler
    Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın

    YanıtlaSil
  4. Masallah benden de hayirlisiyla sag salim kucaginiza alin insallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, inşallah canım. Çok teşekkürler :)

      Sil