1 Mart 2016 Salı

Essence Happy Girls Are Pretty Allık ✿ You Sweeten My Day!

 Merhabalar :)
Essence yine şirin mi şirin, sevimli mi sevimli bir koleksiyon çıkartınca ürünleri denemek istedim ama yalnızca bu allığı ve bir oje bulabildim, diğer tüm ürünler tükenmişti. Bu kadar güzel bir allığa hayır diyemedim.
 Açık/bebe pembesi renginde örgü deseninin ortasında bulunan gül kurusu/koyu pembe bir kalbe kim hayır diyebilir ki. Keşke ben diyebilseymişim.. Çok güzel görünmesine rağmen tozutan, renk vermeyen bir allık. Biraz renk vermesi için tonla uygulamak gerekiyor. Çok açık tenliyseniz belki işinize yarayabilir yada hafif ışıltısı nedeniyle günlük aydınlatıcı olarak kullanılabilir.
Koyu pembe kısım, Açık pembe kısım, İki rengin karışımı
11 TL'lik fiyatı uygun, rengi hoş, görünümü güzel olsa da, yanağımda rengi elde edemediğim için memnun kalmadığım bir ürün oldu bu allık. Koleksiyonun diğer ürünlerini deneyemedim ama bu allık benim için iyi bir ders oldu. Çok özel bir şey olmadığı sürece yeni hiçbir makyaj ürünü almayacağım. Buraya yazayım çünkü daha önce de aynı sözü verdim ama tutamadım. İnşallah bundan sonra tutabilirim :)

4 yorum:

  1. Ayyy... yazık olmuş ya cidden ambalaja... halbuki renk verse tonlar müthiş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkler ne güzel cidden değil mi :( Hevesle aldım ama olmadı, neyse her hayırda bir şer, cüzdanım teşekkür edecek gibime geliyor :)))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Evet, bu sefer büyük hayal kırıklığı oldu :(

      Sil