9 Kasım 2012 Cuma

Body Shop Alışverişim

Bu ürünleri alalı aslında uzun süre oluyor. Body mistler ilk çıktığı zamandı, 3 al 2 öde kampanyası vardı. Aslında 3 adet mist almıştım, Vanilla, Shea ve Moringa ama teyzem Moringa'yı kaptı, diğer ikisi bana kaldı. Yaz aylarının o yakıcı günlerinde bazen parfüm çok ağır geliyor, body mistler hem hafif kokularıyla rahatsız etmiyorlar, hem ferahlatıyorlar, kalıcılıkları fena değil, hele diğer ürünleriyle tamamlarsanız daha kalıcılıklarını daha uzatırsınız.
Body Shop'ın arındırıcı peeling eldivenleri ölü derileri temizlemekte çok başarılı. Krem/jel şeklindeki vücut peelinglerini kullanırken ellerim bir süre sonra hassaslaşıyor, acımaya başlıyor. Eldivenleri diğer peelinglerle kullanmadım ama cildinizi yumuşacık yapmak için duş jeli yeterli oluyor, ellerim de sapasağlam kalıyor.
 Body Shop'ın Lily Cole koleksiyonundan bu menekşe rengi eyeliner renk olarak çok güzel ama en az iki kay uygulamadan istediğiniz renge ulaşamıyorsunuz. Bu kadar uğraştıktan sonra biraz kalıcı olmasını isterdiniz değil mi? Maalesef değil. Ama rengi yüzünden kısa süreli işlerde (mesela yalnızca 40 dk bir derse gidiyorsam) kullanacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder