22 Mayıs 2013 Çarşamba

Maybelline Diamond Glow Far Setleri

Maybelline'in yeni çıkan Diamond Glow far setlerinin ışıl ışıl renklerini görünce bir de üzerine indirim olunca dayanamadım, 3 rengini aldım. Adında anlaşıldığı gibi bol pırıltılı renklere sahip bu paletler pigmentasyon olarak da bir-iki renk hariç gayet başarılı.
İlk paletimiz o başarısız bir-iki rengi ne yazık ki içinde barındıran Blue Drama. Palette bulunan harika lacivert renk ile koyu gri pek pigmentli değiller ama farları MAC Blackground paint pot üzerine uyguladığımda palette görünen rengi elde edebildim. Paletteki açık gümüş rengi ve hafif pembe bir ışıltıya sahip açık mavi renk pigmentli ve çok hoş farlar.
Maybelline Diamond Glow Far Paleti 03 Blue Drama
Maybelline Diamond Glow Far Paleti 03 Blue Drama MAC Blackground Paint Pot Üzerine
Coffee Drama aldığım 3 palet arasında en pigmentli olanıydı. Harika, son derece canlı renklere sahip, kahve tonlardan hoşlananlar için çok güzel bir palet. Kemik rengi açık hoş bir far, bakır rengi son derece pigmentli bir far, sıcak tonlu gri kahve bir far ve diğerlerine göre daha az pırıltılı güzel bir kahve rengi içeriyor palet.
Maybelline Diamond Glow Far Paleti 06 Coffee Drama
Son palet ise Purple Drama. Beyaz renkte bir far, gül kurusu renginde bir far, harika bir pigmentasyona sahip lila rengi hoş bir far ve çok güzel bir koyu mor renkte bir far içeriyor palet. Çok hoş bir renk kombinasyonuna sahip.
Maybelline Diamond Glow Far Paleti 01 Purple Drama
Maybelline Diamond Glow Far Paleti 01 Purple Drama Color Tattoo Pink Gold Üzerine
Bol pırıltı içerdikleri için ışığı da bol yansıttıklarından paletlerin  renkleri fotoğraflarda biraz açık çıkmış olabilir ama swatchlarda gördüğünüz renkleri göz kapağınızda elde ediyorsunuz. Eğer pırıltılı bir göz paleti arıyorsanız Maybelline Diamond Glow far paletleri bütçe dostu, güzel paletler.

3 yorum: