30 Temmuz 2013 Salı

Vanilya Club Ağustos 2013 Kutusu

 Bu ayki Vanilya Club kutusu Nuxe ağırlıklı bir kutu. 3 deneme boyu içeren bir Nuxe cilt bakım seti haricinde Nuxe'den bir de 100 TL'lik alışverişte 15 TL indirim sağlayan bir kupon çıkıyor kutudan. Bunlar haricinde Nashi Argan'dan bir saç ürünü ve Givenchy'den bir parfüm testerı bulunuyor kutuda. Gelin kutudan çıkanlara yakından bakalım...
Nuxe My Beauty Kit
Nuxe Temizleme Suyu (Micellar Cleansing Water) Makyaj ve yüz temizliği için kullanılan misel solüsyonlardan. Makyajı çıkartması gayet iyiydi. Herhangi bir kokusu yok. Severek kullanacağım.
Nuxe Creme Prodigieuse Yorgunluk Karşıtı Nemlendirici Krem (Anti-Fatigue Moisturizing Cream) Kıvamlı, ciltte kalıntı bırakmayan ve cildi çok güzel yumuşatan bir krem. Şimdilik beğendim ama uzun vadede etkisi nasıl olur bilemiyorum.
 Nuxe Body 24 Saat Nemlendirme Etkili Vücut Losyonu (24Hr Moisturizing Body Lotion) Çok ince kıvamlı, cilde değdiği anda emilmeye başlayan badem kokulu güzel bir losyon. Çok hafif, nemlendirmesi iyi bir ürün.
 Nashi Argan Nemlendirme Etkili Şekillendirici Maske (Instant Hydrating Styling Mask) Yıkanmış saçınızı havlu ile kuruladıktan sonra uyguladığınız, durulama gerektirmeyen bir saç maskesi. Tüm saç tipleri için uygun bu maske saçı nemlendirip parlaklık katıyor, ipeksi bir hisse sahip olmalarını ve kolay şekillenmesini sağlıyor. Ürünün kendisi sıvı krem kıvamında, spreyle çok güzel dağılıyor. Kokusu Vanilya Club'ın daha önce de verdiği Nashi Argan yağıyla aynı.  Argan yağı kadar iyiyse severek kullanacağım bir ürün olacağından eminim.
Givenchy Organza Parfüm Çiçek bombardımanı. İlk sıktığımda çok yoğun bir yasemin kokusu aldım, kurudukça gardenya ve vanilya ağır basmaya başladı. Odunsu notalarla beraber güzel bir bütünlük yakaladı. Benim için biraz olgun bir parfüm olsa da, özellikle kışın kullanılabilecek sıcak bir parfüm.

2 yorum:

  1. Bu ayki kutu erken gelmiş, nashi'yi seviyorum, ben de merakla bekliyorum, güle güle kullan,sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erken gelince sürpriz oluyor insan seviniyor valla :) Kutundan çıkarsa (umarım çıkar) eminim Nashi'nin bu maskesini de beğeneceksin, sprey olduğu için yağdan biraz daha kolay uygulanıyor sanki.

      Sil