27 Aralık 2013 Cuma

TheBalm Balm Voyage! Makyaj Paleti

TheBalm yine şirin mi şirin, renkli mi renkli bir paletle karşımızda. Seyahat temalı bu güzel palete daha yakından bakalım.
Palette çoğu son derece kremsi ve pigmentli 16 kocaman far ile 3 adet hem dudaklarınızda hem de yanaklarınızda kullanabileceğiniz kalıcı kremler içeriyor.
Paletin iç kapak tasarımı da çok hoş. Pasaport şeklinde tasarlanmış kapakta pasaport fotoğrafının bulunduğu yere aynayı koymuşlar. Pasaporttaki isimde paletle uyumlu bir kelime oyunu olmuş (Anita Vacation- I need a vacation.- Bir seyahate ihtiyacım var.), çok güldüm, şu an tam beni anlatıyor :)
Açıkçası paletlerde krem ve toz ürünlerin beraber olmasından hoşlanmıyorum, toz ürünler krem ürünlere bulaşıyor, renklerini değiştiriyor. TheBalm bunun için akıllıca bir çözüm bulmuş, krem ürünlerin üzerini minik bir kapakçıkla kapatmış. Orayı boş da bırakmamış, kullanabileceğiniz dört farklı far kombinasyonu koymuş.
Farların diziminde bir kabin havası yaratılmış, farlar da koltuk numarası gibi numaralandırılmış.
 A4, B4, C4, D4
A4 içinde pırıltılar barındıran kömür rengi bir far, pigmentli olmasına rağmen pırıltılar göz kapağınıza pek geçmiyor. B4 hafif ışıltılı orta tonlu bir kahverengi. C4 içinde gümüş parlaklığı bulunduran kırmızı tonlu bir kahverengi, biraz kuru bir yapısı var. D4 içinde altın ışıltısı bulunan koyu zeytin yeşili bir far.
A3, B3, C3, D3
A3 metalik, gümüş renkli çok canlı, yumuşacık bir far. B3 mat, gri/kahverengi biraz tozutma problemi olan bir far. C3 mat, sarı tonlu açık bir kahverengi. D3 altın/şampanya rengi, bol pırıltılı kremsi bir far.
A2, B2, C2, D2
A2 mavi bir ışıltısı olan hafif bir pembeliğe sahip orta koyulukta bir mor. B2 açık deniz köpüğü renginde, ışıltılı bir far. C2 içinde mavi pırıltılar bulunsa da mat bir görünüme sahip koyu bir turkuaz rengi. D2 ışıltılı şeftali tonlu bir bej.
A1, B1, C1, D1
A1 açık pembemsi bir renge sahip, pigmentli, kremsi bir far. B1 hafif sıcak tonlu, mat, açık bej bir far, yumuşak ve pigmentli ama biraz tozutuyor. C1 çok açık pırıltılı bir altın rengi. D1 orta koyulukta, altın pırıltılı bir sarı.
Second Officer, First Officer, Captain
Krem ürünler dudakları biraz kurutsa da biraz dudak nemlendiricisiyle halledilmeyecek gibi değil. Yanaklarda ise gayet kalıcılar ve hoş duruyorlar.
Second Officer kırmızı renkli, kıvamı hafif olmasından dolayı yanaklarda kolaylıkla kullanılıyor, gerçi dağıtıldıkça biraz Captain rengine benzemeye başlıyor. First Officer krem ürünler içinde en pigmentli olan, orta koyulukta şeftali/turucu rengi bir ürün. Captain ise kıvam olarak Second Officer'a benzeyen hoş bir pembe.
Second Officer, First Officer, Captain/ Dağıtılmış
Balm Voyage!, TheBalm'ın en iyi paleti olmasa da eli yüzü düzgün, pigmentli ve kullanışlı bir çok renge sahip. Hele bir de indirim zamanı alırsanız tadından yenmez :)
Siz ne düşünüyorsunuz bu palet hakkında?

13 yorum:

  1. Bence harika bir palet görünen o ki pigmentasyonu da çok güzel güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan, içim gidiyor bu palete ama rejimimi bozmayayım diyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, ama paletin sınırlı üretim olduğunu unutma, hele de indirim zamanı bulursan kaçırma derim :)

      Sil
  3. Doğal tonları sevdiğim için kullanamayacağım bir sürü renk var içinde, o yüzden almayı düşünmedim. Ben hala Nude Tude'cuyum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nude Tude pigmentasyon anlamında açıkçası daha iyi bir palet, hele de beğenmediğiniz renkler varken içinde bence de bu paleti almak sizin için gereksiz :)

      Sil
  4. Renkleri bi harika güle güle kulan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan çok güzel bir palet bende alırım diye düşünmüştüm ama dün inceleyince renklerin bana göre olmadığını düşünüp vazgeçtim. Gerçi sırf ambalajı için bile alınır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım, zaten TheBalm'a olan zaafımızın bence en büyük nedenlerinden biri paketlemesi, hepsi çok şirin gerçekten :)

      Sil
  6. Urunlerin fiyatlarini yazarsaniz cok sevinirim. Guzel post icin tesekkurler! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim :) Alışveriş yazılarında fiyatları belirttiğim için buraya yazmamışım, burada da belirteyim fiyatı 79.50 TL

      Sil
  7. Sizce the balmın en iyi palati hangisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer doğal tonlarda makyajlardan hoşlanıyorsanız Nude Tude ama makyajda renk de severim derseniz Balm Jovi, hem doğal tonlu hem renkli makyalar yapılabilinir.

      Sil