25 Nisan 2013 Perşembe

Gratis Alışverişim ✿ Giovanni, Down Under Natural's, Maybelline, vs...

Onu da deneyeyim, bunu da deneyeyim diye bir türlü yazamadığım bu Gratis alışverişini yapalı 1 ay olacak neredeyse. Hemen hemen hepsini denediğime göre artık yazabilirim :)
Sensodyne diş macununu jel kıvamından köpüğe dönüşüyor olduğu için aldım. Normal diş macunları dişlerimdeki tellerin (Aaa tabii sizin haberiniz yok benim dişlerimde tel var, teller düğünümden yaklaşık 6 ay evvel tel takıldı, 1 senedir telli telli dolaşıyorum :)) aralarından çıkartması zor geldiği için bu diş macununu aldım. Daha önce denemiştim ama biraz kapağının içine aktığı için tekrar almamıştım. Ama kullanması rahat geldiği için almaya devam edeceğim. Wella Koleston sıvı peroksiti daha önce burada bahsettiğim Wella Blondor saç açıcı tozla karıştırarak kullandım. Gayet memnun kaldım, saçımın rengini çok güzel açtılar. Perge saç boyama seti, saçınızı boyayacağınız zaman ihtiyacınız olacak tüm aksesuarları içinde barındıran çok güzel bir set. İçinde saçınızı ayırmak ve taramak için ince uçlu bir tarak, boya fırçası, boyaları karıştırmak için plastik bir kap, bir önlük, bone ve bir çift de eldiven bulunuyor. Giovanni avokado ve zeytinyağı özlü derinlemesine nemlendirme özelliği olan saç maskesi açıkçası beklediğim kadar kuvvetli çıkmadı. Yoğun bir kıvamı var, ben nemlendirme, yumuşatma özelliği daha kuvvetli olur diye düşünmüştüm ama istediğim kadar yumuşatmadı saçımı. Beraber aldığım Down Under Natural's Argan saç bakım kremi, kıvamı daha (hatta bayağı) sıvı olmasına ve maske değil de yalnızca saç kremi olmasına rağmen saçlarımı daha yumuşattı ve nemlerdirdi gibi geldi. Ben deneme amaçlı küçük boyunu almıştım, tatile giderken yanınıza alabileceğiniz kullanışlı bir boy. Amazing Shine tırnak yapıştırıcısını da kenardan kırılan ama tam kopmayan tırnakları sabitlemek için poşet çayla yapılan tırnak kurtarma numarasında kullanmak için aldım. Lazım oluyor ama bu yapıştırıcıyı henüz denemedim. Perwoll'ü de 30TL üzeri alışverişlerde 2,5TL'ye falan (Tam emin değilim.) satıyorlardı, nasıl olsa kullandığım için onu da aldım.
Botanical Choice ultra onarıcı ayak maskesi, içinden bir çift çorap şeklinde maske çıkan, çorapları ayağınıza giyip 20-30dk. beklediğiniz türde bir maske. Ardında pek kalıntı kalmıyor, çok derinlemesine nemlendirmese de cildin üst katmanını güzelce yumuşatıyor. Nane kokulu hoş bir maske. Hbmic Stem cell maskesini henüz denemedim. Hbmic Blueberry Ampoule Mask (Yaban mersinli Maske)'den daha önce burada bahsetmiştim. Güzel bir maske.
Son olarak da en üstteki fotoğrafa eklemeyi unuttuğum Maybelline Color Sensational 130 Peach Juice rengindeki ruju aldım. İçinde pırıltılar barındıran, metalik bir görünüme sahip, hafif pembelikte bir şeftali rengi ruj pek pigmentli ve kalıcı değil. Yazın yoğun bir ruj görünümü istemediğinizde kullanabileceğiniz, dudaklarınıza ışıltı katacak hoş renkli bir ruj. 
Maybelline Color Sensational 130 Peach Juice Ruj

4 yorum:

  1. Stem celli cok merak ettim uzun zamandır Tr de stem cell içerikli ampul arıyorum. Dermoroller kullanmaya basladım yuzum için serum olarak stem cell içerikli serum oneriyorlardı mutlaka deniyecegim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir kaç sene önce dermoroller almıştım ama bir iki defa denemek haricinde hiç kullanmadım. Harika bir fikir, kesinlikle stem cell maskeyle deneyeceğim :)

      Sil
  2. ayak maskesini merak ediyorum ben de deneyeyim bari onu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sen de memnun kalırsın, yorumlarını blogundan okurum artık :)

      Sil