15 Nisan 2013 Pazartesi

Sephora Alışverişim ✿ Urban Decay, Sephora Cilt Bakım Serisi

Sephora'nın Gülen Ciltler Festivali kapsamında şubelerinde düzenlediği cilt bakım günlerinde Astoria Sephora'nın sırası perşembe günüydü. Sephora'daki randevuma ne yazık ki gidemedim ama akşam eşimle Astoria'ya sinemaya gittiğimizde kapıdan şöyle bir uğradım. Son %10'luk indirim kuponumu da böylece harcamış oldum :)
Bioderma'dan nemlendirici maskem bitmek üzere olduğu için bir süredir gözüme çarpan Sephora'nın anında nemlendiren maskesini (Instant Moisture Mask) aldım. Shaker tarzında bir paketlemesi var. İçinde 4 adet saşe bulunuyor. Çalkalayıcının üzerinde bulunan çizgiye kadar su dolduruyorsunuz (İki parmaktan biraz az.) sonra üzerine saşeyi ekleyip içinden ses gelmeyene kadar çalkalıyorsunuz. Ters çevirip maskeyi kapakta topladıktan sonra yüzünüze uyguluyorsunuz. Üzerinde artanı elleriniz üzerinde kullanabileceğiniz yazıyor ama bir hayli artıyor yani siz maskenizi yaparken anneniz yada kardeşiniz yada ev arkadaşınız maskenizden faydalanabilir :) İki kişiye rahat rahat yeter diye düşünüyorum. Belki kıvam açısından su oranı biraz azaltılsa yada bir saşe iki seferde kullanılsa daha iyi olabilir. Nemlendirme özelliği konusunda henüz 1 kere kullandığım için çok bir şey söyleyemiyorum. Çok kuvvetli bir nemlendirme özelliği var gibi gelmedi bana ama cildim çok kuruydu, biraz normale döndürdü diyebilirim. Biten serumumun yerine de Sephora'nın nemlendirici serumunu (Ultimate Moisture Serum) aldım. Henüz denemedim, umarım güzeldir.

Ve dayanamadım Urban Decay'den Naked Basics far paletini aldım. Elimde Naked ve Naked2 paletler olmasına rağmen bunu da aldım çünkü taşıması çok kolay, ayrıca adından da anlaşılabileceği gibi tüm temel renkleri içeriyor. Günlük kullandığım ürünlerin bulunduğu çekmecemin baş köşesine geçecek, çekmeceme koymayı unuttuğum herhangi bir ürün (Siyah far yada baz rengi gibi.) varsa Naked Basics hemen onun yerini alacak.
 Palette son derece doğal renkler var ve en başta bulunan Venus rengi hariç tüm farlar mat bir yapıya sahipler. Venus beyaz bir ışıltıya sahip kemik rengi bir far. Göz pınarında ve kaş altında aydınlatma amaçlı çok hoş duruyor. Foxy sarı bir tona sahip bej rengi bir far. Walk of Shame (W.O.S) açık bej rengi, çok güzel bir far. Naked 2 açık gri-kahve rengi bir far. Faint sıcak tonlu orta koyulukta bir kahverengi. Crave yoğun kahve/siyah çok güzel bir far. Paletteki farların hepsi yumuşacık, son derece pigmentli. Bu paleti çok emin olmayarak aldım ama şimdi iyi ki almışım diyorum :)
Urban Decay Naked Basics Far Paleti

2 yorum:

  1. gülee güle kullan harika şeyler almışsın.. nem maskesinin daha ayrıntılı yorumunu bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :)
      Ürünü bitirip hemen yazacağım :)

      Sil