18 Nisan 2013 Perşembe

Sigma Alışverişim ✿ Performans Eyes Kit, F80, F82 Fırçalar

Düğün makyajımda kullanmak için Sigma'nın F80 ve P82 fırçalarını alayım diye Sigma'nın sitesinde gezinirken performans setini görünce ilgimi çekti. Performance Eyes Kit, göz fırçalarından oluşan bir set. Seti özel kılan fırçaların boyutları, normal fırçaların yarısı kadarlar, bu da küçük alanlarda çalışmayı çok kolaylaştırıyor. Göz alanınız küçük olabilir yada birbirine çok karışmasını istemediğiniz renkleri kullanıyor olabilirsiniz, bu fırçalar çok işinize yarayacak. Sette toplamda 8 fırça bulunuyor.
En sondaki pembe fırça Sigma'nın $30 üzeri alışverişlerinde eklediği (Gerçi daha önceki alışverişimde dudak fırçası eklemişlerdi galiba.) E05 Eyeliner fırçası.

F80 Flat Kabuki                                                   P82 Precision Round
Alışverişim asıl nedenleri olan bu iki sentetik fırça yüz makyajı için kullanılan fırçalar. F80 geniş alanlara fondöten uygulamak için çok güzel bir fırça, fondöteni cilde çok kolay yedirebiliyorsunuz. P82 ise yuvarlak biçimiyle göz altı, burun kenarları gibi bölgelere fondöten, kapatıcı uygulamayı kolaylaştırıyor ve çok güzel dağıtma işlemi yapıyor. Fondöten için genelde sünger kullansam da kapatıcı için hep P82 fırçayı kullanıyorum. 

             E36 Blending                           E21 Smudge                 E46 Shader Inner Corner
E36 farları dağıtmak, karıştırmak için. E21 göz kalemi yada farı yaymak, dağıtmak, bulaştırmak için. E46 göz pınarı kısmına (aydınlatıcı) far uygulamak için.

            E56 Shader Lid                     E17 Waterline Liner             E16 Tightline Liner
E56 göz kapağına far uygulamak için. E17 gözün alt kısmının içine kalem yada jel liner sürmek için. Sette en hoşuma giden fırçalardan biri E16. Üst göz kapağının için kalem yada jel eyeliner sürmeye yarayan bu fırça, bu konuda zorlananların çok işine yaracak. 

      E47 Shader Crease            E11 Eye Liner              E05 Eye Liner
E47 gözün crease kısmına far uygulamak için. E11 göz üstüne eyeliner sürmek için ve son fırça da Sigma'nın hediyesi olan eyeliner fırçası.
Fırçalardan genel olarak memnun kaldım. Dökülme falan gibi bir problemle karşılaşmadım. Performans seti özellikle boyutları nedeniyle en çok kullandığım fırçalarım oldular.

4 yorum:

  1. aaa çok güzeller fırçalara bayıldım:)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar zamanda geldi bu set acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu fırçaları 2012 yılında almıştı. Çok akıllı olduğumdan önce takip numarası olmadan aldım fırçaları. Kaybolunca kargo parasını (bu sefer takip numaralı) ödemem kaydıyla tekrar yolladılar. Yaklaşık 20 gün içinde gelmişti.

      Sil