30 Nisan 2013 Salı

Vanilya Club Mayıs 2013 Kutusu

Vanilya Club'ın Mayıs kutusu daha Mayıs olmadan elimizde. Böyle erken erken gelince, bir de insan beklemiyorsa çok güzel oluyor :) Gelelim kutumuzdan çıkanlara...
  • Lush Karma Banyo Köpüğü (Bubble Bar) Daha önce Ocan ayı kutusundan da çıkan Karma banyo köpüğünü ben severek kullanacağım. Küvet kullanmayanlar ne düşünüyorlar bilmiyorum ama bu narenciye kokulu, bol köpüklü ürünün kutuma eklenmesine ben sevindim.
  • Ofra Likit Ruj (Long Lasting Liquid Lipgloss) Ofra daha önce denemediğim kozmetik markalarından. Hollywood ismindeki likit ruj (lipgloss olarak geçiyor ama kesinlikle likit ruj kıvamında) canlı, orta koyulukta bir pembe renge sahip. Yumuşak, kolay sürülen, son derece pigmentli bir ürün, mat bir görünümü var. Kuruyup dudaklarınıza yerleştiği zamanda çok kalıcı bir hale geliyor. Son derece güzel bir ürün.
  • Fresh Look Renkli Gündüz Nemlendircisi (Tinted Day Moisturizer) SPF30 Ciltle güzel bütünleşen bir kıvama sahip, çok kapatıcılığı olmayan bir ürün ki renkli nemlendiriciler için normal bir durum bu. Güzel bir ürüne benziyor.
  • Anna Lotan Çamur Maskesi (Astringent Mud Mask) Yağlı ciltler için hem fazla yağı emen hem gözenekleri sıkılaştıran bir maske. En kısa zamanda deneyeceğim.
  • Britney Spears Radiance Parfüm Meyvemsi, bol çiçekli, hafif tatlı çok hoş bir kokuya sahip. İlk başta meyve kokusu gelse de kurudukça sümbülteber kokusu ağır basıyor. Bahar ayları için güzel bir parfüm.
  • Alessandro Pedix Ayak Kremi (Smooth Effect Rescue Balm) Ayak kremlerinin standart nane kokusuna sahip Alessandro Pedix, MarinaVital kompleks ve nemlendirici yağlar sayesinde ayakları yumuşatıyor. İlk uygulamada nemlendirme etkisinin yanında görünümü de anında düzelttiğini fark ettim. Hoş bir krem.


  •  Nashi Argan Yağı Neredeyse bir senedir (belki daha fazla) kullandığım ve son derece memnun olduğum argan yağım kutudan çıkan bir diğer ürün. Saçlarımı yıkayıp havluyla nemini aldıktan sonra çok az miktar (çünkü yoğun bir kıvama sahip) yağı iki elimle ısıtıp saç uçlarıma uyguluyorum. Saçları yumuşatan, nemlendiren, saçlara ışıltı ve hacim kazandıran çok güzel bir ürün. Harika bir kokuya sahip ve bir hayli de bereketli. 


  •  LNC Tırnak Yağı (Nail Oil) Tırnak ve tırnak etleri için çeşitli vitaminler ve proteinler içeren bakım yağı, tırnağı ve tırnak etlerini besliyor ve nemlendiriyor. Tırnak yağlarının tırnağın uzaması için de faydalı olduğunu duymuştum, deneyeceğim. Umarım işe yarar.

 Fresh Look Renkli Nemlendirici, Anna Lotan Çamur Maskesi, Ofra Likit Ruj Hollywood

4 yorum:

  1. Vanilya Club ödenen ücretin hakkını vermiş gerçekten, harika şeyler yollamışlar bu ay, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. bu ay ilk defa vanilya kutu alacağım. tüm kutulardan uzak duruyordum ama anneler günü, sevgililer günü, kadınlar günü gibi özel aylarda almaya karar verdim. içerik güzel görünüyor :) umarım severim ben de.
    güle güle kullanın :)
    www.kontesce.com

    YanıtlaSil
  3. benimki de gelmiştir eve o zaman.. kutu fena değilmiş bu ay güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Bu ay ben de kutumu merakla bekliyorum ayrıca Nashi'den ben de çok memnunum,kokusu harika! Mayıs kutunu güle güle kullan, sevgiler..

    YanıtlaSil