8 Nisan 2013 Pazartesi

Watsons Alışverişim ✿ Got2B, Rimmel

Rimmel'in Apocalips sıvı rujlarından daha önce burada bahsetmiştim. Almadığım nude rengi almak için Watsons'a uğradığım zaman Got2B ürünlerinde indirim vardı. Tabii ki kaçırmadım :) Ama Maybelline'in Rocket Volum'Express rimeli neden aldım, bilmiyorum. Şu an çok rimelim olduğu için henüz açmadım. Şu an kullandığım bir saç spreyi ve kuru şampuan olmasına rağmen dayanamadım 2 Got2B ürününü de denedim. Kuru şampuanla başlamak istiyorum çünkü çok beğendim. Got2B rockin'it, diğer bir çok kuru şampuan gibi ardında beyaz bir toz bırakmıyor, saçı canlandırıyor ve hacimlendiriyor. Çok ferah bir limon kokusu var, kesinlikle biterse tekrar alacağım, çok güzel bir ürün. Got2B 2 Sexy saç spreyi tatlı bir böğürtlen kokusuna sahip, saçı çok katılaştırmıyor, hacim veriyor. Hoş bir sprey. Henüz 1 kere denediğim için çok detaylı bir şey söyleyemiyorum. Denedikçe daha detaylı olarak bahsederim :)
Rimmel Apocalips Sıvı Ruj Nude Eclips

4 yorum:

  1. gor 2b ben de merak edıyorum yorumlarını beklıcem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda daha detaylı bahsedeceğim.

      Sil
  2. Ben de bu kuru şampuanı merak ediyorum ama gerçekten yağı biraz olsun yok edip yok etmediğini, öğrenmek istiyorum. Diğer kullandığım kuru şampuanlar gerçekten sadece hacim veriyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyi markalardan biri olan Batiste'i de denemiş biri olarak söylüyorum en memnun kaldığım kuru şampuan bu oldu. Kesinlikle yağı yok ediyor.

      Sil