25 Mayıs 2013 Cumartesi

Flormar Lights Of Flowers Koleksiyonu

Flormar çıkardığı koleksiyonlarla göz doldurmaya devam ediyor. Paketlemesine bayıldığım, son çıkan koleksiyonları Lights Of Flowers yaz ayları için harika renklere sahip.

Ben koleksiyondan 1 allık, 1 ruj ve 1 eyeliner olmak üzere 3 ürün aldım ama diğer ürünlerde de gözüm kalmadı değil :)
 LF11 kodlu nar çiçeği rengindeki allık paketinde biraz korkutucu dursa da içindeki pırıltılarla yanaklara çok hoş bir canlılık ve ışıltı katıyor, ekstra aydınlatıcı sürmenize gerek kalmıyor. 
 Flormar'ın koleksiyonla beraber piyasaya sürdüğü bir yenilik ise eğimli eyeliner. Daha önce NYX'in böyle bir ürün ürettiğini görmüş ve çok merak etmiştim, Flormar sayesinde deneme fırsatı bulmuş oldum. Eğimli yapısının en büyük getirisi uygulama yaptığınız alanı rahatlıkla görebilmeniz. Yalnız ilk kez kullanırken biraz zorlandığımı itiraf etmem gerek, alıştığımız eyelinerlardan bir hayli farklı.
 Eyeliner keçeli kalem benzeri bir uca sahip. Sürülmesi son derece kolay, ucu bazı ürünlerde olduğu gibi kuru değil. Canlı siyah bir renge sahip. Suya dayanıklı değil, sıcak havalara da pek dayanmayabilir ama pullanıp dökülme, silikleşme gibi hiç bir sorunla karşılaşmadım. Gayet güzel bir eyeliner.
 Son aldığım ürün ise LF33 kodlu açık tonda pastel bir şeftali rengi. Kremsi bir kıvamda, mat çok güzel bir renk. Mat olmasına rağmen kurutmuyor. Yazın sıklıkla kullanacağım bir ruj olacak gibi görünüyor.
 LF11 Allık, LF33 Ruj, Curve Eyeliner

6 yorum:

  1. Çok güzeller tatlım,güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Rujun rengi şahane gözüküyor! eyelinerı ben de merak ediyorum ama kesin kullanmayı beceremem, güzel günlerde kullan hepsini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk başta cidden zor geldi kullanması, zamanla alışırım diye umuyorum, bakalım :) Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. allığın ve rujun rengini çook beğendim, ama özellikle eyelinerı merak ediyorum, yakından incelemek için bu hafta sonu vakit ayıramadım; haftaya kaldı. Hepsini güle güle kulan canım. Bu arada yazılarına ayrıca bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, çok naziksin, beğenmene çok sevindim :))

      Sil