4 Mayıs 2013 Cumartesi

Morhipo Alışverişim ✿ Bourjois, Laura Mercier

Geçen ay başında şans eseri Morhipo'nun kampanyalı, indirimli (artık her ne deniyorsa) bölümünde Bourjois'nın indirimiyle karşılaştım. İndirim sitelerinden genelde alışveriş yapmıyorum ama fiyatları görünce dayanamadım. Tabii ben indirimi görene kadar alınabilecek fazla ürün kalmamıştı. Aynı zamanda Laura Mercier ürünlerinde de indirim vardı, ondan da bir ürün alabildim.
Rose Pompon, Bourjois'nın 150. yılı için çıkarılan iki renkten biri. Çok hoş, açık renkli, pastel bir pembe olan Rose Pompon ayrıca harika bir kokuya sahip.
Çok yoğun pigmentli bir ürün değil, kullanımı kolay. İçerdiği ışıltı sayesinde yanaklara çok hoş bir canlılık katıyor, gayet doğal duruyor.
Bourjois Delice de Soleil bronzlaştırıcının en hoşuma giden yönü paketlemesi oldu. 360 derece dönebilen, istediğiniz şekilde sabitleyebileceğiniz büyükçe bir aynası var. Son derece kullanışlı.
Numarasına dikkat etmeden aldığım için elime 14 numaralı bronzlaşmış tenler için olan pudra gelince bana çok koyu olur diye korktum açıkçası. Ama korktuğum gibi olmadı. Orta koyulukta, sıcak tonlu bir kahverengi, içinde minicik altın pullar barındırıyor ama uyguladığınızda çok hafif bir ışıltı yaratıyor o kadar, asla disko topuna dönmüyorsunuz.
Bourjois Rose Pompon Allık, Delice de Soleil 14 Bronzlaştırıcı
Bourjois'dan aldığım son ürün 04 Nude Ingenue rengindeki Smokey Eyes 3'lü far paleti.
İçinde pırıltılı bir bej, ışıltılı koyu bakır rengi ve mat koyu kahverengi farlar içeren bir palet. Farlar yumuşak yapılı ve pigmentliler. Normalde süngerli fırçaları hiç kullanmam ama "fırınlanmış" farlarda yoğun renk elde etmek için faydalı oluyorlar. Hoş renkler içeren, güzel bir palet.
Bourjois Smokey Eyes 3'lü far paleti 04 Nude Ingenue
Laura Mercier'den bronzlaştırıcı ve allığı aynı pakette buluşturan Pink Bronze ikilisi, aldığım son ürün oldu.
Altın ışıltıları içeren koyu bir brozlaştırıcı pudra ile ışıltılı koyu bir pembenin birleşiminden oluşan son derece pigmentli, kolay dağılan, güzel bir ürün.
Laura Mercier Pink Bronze
Özellikle fiyat olarak çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Her iki markanın da ürünlerini zaten severek kullanıyordum, umarım daha sonra da böyle indirimler yakalamayı başarabilirim :)

6 yorum:

  1. ayy o allık çok güzelmiş gidip alıyım en iyisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiden güle güle kullan :) Watsons'da Bourjois allıklarda ve Morhipo'da tüm Bourjois ürünlerinde %25 indirim varmış onu da söyleyeyim belki işine yarar :)

      Sil
  2. hepsine bayıldım, özellikle laura mercier iki renkli allığına, en güzel günlerde olsun. Bu arada yazım sayesinde çok güzel bir bloglada tanışmış oldum :) Sevgiler
    www.makeuparfume.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Hislerimiz kesinlikle karşılıklı :)

      Sil
  3. bourjois in uzun zamandır indimini bekliyordum keşke bu yazıyı geçen ay yani aldığınız zaman yazsaydınızda faydalanabilseydik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm özel indirim sitelerinde böyle mi bilmiyorum ama Morhipo'nun indirim kısmından yaptığınız alışveriş yaklaşık 15 gün sonra kargoya veriliyor, biraz da o nedenle geç yazmıştım. Şu konuda çok haklısın ama tatlım karşılaştığım güzel indirimlerden sizi haberdar edebilirim, ben bu alışverişi yaklaşık bir sene evvel yaptığımdan eminim yakın zamanda bu tarz bir indirim olur, Twitter'dan mutlaka yayınlarım :)

      Sil