17 Mayıs 2013 Cuma

TheBalm Meet Matt(e) Nude Far Paleti

 Eşimin vefat eden amcası ve ameliyat olan halam nedeniyle yazılarıma biraz ara vermek zorunda kaldım. Çok şükür halamı bugün hastaneden çıkartıp evimize getirdik. Biraz yerleştikten sonra sonunda ben de bilgisayar başına oturacak vakti bulabildim. Böyle zamanlar için keşke yedek yazılarım olsa diyorum :) Şimdi gelelim yazımızın asıl sebebine. 
 TheBalm'dan Meet Matt(e) far paletinin ikici versiyonu Nude TheBalm'ın tüm diğer paletleri gibi muhteşem bir palet. Renklerin hem seçimleri, hem pigmentasyonu, dağıtılması ve kalıcılığı gerçekten çok güzel.  Yumuşak buğulu bir makyaj yapabileceğiniz gibi, çok doğal bahar makyajları da yapabilirsiniz. Ayrıca palet ilk versiyonun neredeyse 3 katı tam 25,5 gr. Gelelim renklere...
 Matt Johnson, Matt Garcia, Matt Malloy
Matt Johnson mavi bir alt tona sahip kömür rengi bir far, Matt Garcia kırmızı alt tona sahip koyu bir kahverengi, Matt Malloy ise kırık beyaz bir far.
Matt Rosen, Matt Wood, Matt Singh
 Matt Rosen orta tonlu sıcak bir kahverengi, Matt Wood koyu kahverengi güzel bir renk, Matt Singh orta tonlu bir şeftali rengi.
Matt Abdul, Matt Lombardi, Matt Hung
Matt Abdul lavanta tonlu bir gri/kahve, Matt Lombardi sarı tonlu bej/altın rengi çok hoş bir far, son olarak da Matt Hung mor tonlu koyu gri/kahve bir far.
Mat renklerin, sıcak ve soğuk tonların çok hoş bir kombinasyonuna bu paleti denemenizi tavsiye ederim. Bence Meet Matt(e)'in ilk versiyonun göre çok daha güzel bir palet. Siz ne dersiniz?

3 yorum:

  1. Mat paletim hiç yok ama indirimde Gratis'te denk gelip kullanamazsam diye almamıştım.
    Şimdi swatchları görünce keşke alsaydım dedim neyse artık bir başka indirimde bu paleti alırım.:)
    Paleti güzel günlerde kullan canım:)
    Bu arada kelime doğrulamayı kaldırırsan yorum yazmak çok daha kolay olacak.;)

    YanıtlaSil
  2. Garcia, Rosen, Wood arasındaki farkı en güzel siz karelemişsiniz. Tebrik etmeden geçemedim :) Ben de indirimde edindim bu paletten, henüz elime geçmediğinden deneyemedim, güzel yorumlar okumak hoşuma gidiyor :) Teşekkürler

    www.kontesce.com

    YanıtlaSil
  3. Renkleri süper net göstermişsin ellerine sağlık :) Geçen alsam mı almasam mı diye bakındım alıcam sanırım :)

    YanıtlaSil