13 Mayıs 2013 Pazartesi

Watsons Alışverişim ✿ Solait, Maybelline, Rimmel

Watsons'a aslında Rimmel'ın yeni çıkan Scandaleyes göz kalemleri ve kalem şeklindeki farlarından almak için uğramıştım ama ne yazık ki göremedim. Onların yerine Rimmel'in yeni çıkan ojelerinden ve Maybelline'in yine yeni çıkan Diamond Glow far setlerinden aldım. Anneler günü indirimiyle far setlerinin fiyatı gayet uyguna geldi (indirim bana %25 gibi geldi ama emin değilim açıkçası, fişleri saklamam lazım:). Ayrıca Solait bronzlaştırıcı ürünlerde de bir alan bir bedava kampanyası vardı. Poşet maskeleri de görselleri çok şirin geldiği için alıverdim, umarım güzellerdir. Detaylı incelemeler sonraki yazılar da :)

16 yorum:

  1. güle güle kullan. çekilişim var beklerim

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın aldıklarınızı.Maybelline farlarda bende iki renk arasında kalıp mavi olanı seçtim.Çok güzel renkleri var gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Özellikle baz üzerinde farlar gerçekten çok güzel duruyorlar :) Aslında yeşil olanı olsaydı onu da almak isterdim, ben göremedim acaba üretiyorlar mıdır?

      Sil
  3. Bu arada Maybelline etiketleri zaten %25 indirimliymiş!!Bunun için indirim %45'e tamamlanmış :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama satış yapan hanımefendi tüketicilere öyle demedi, ben dahil olmak üzere bir kaç tüketiciye daha Maybelline indirimi üzerine Turkcell indirimi eklenecek dedi. Gerçi ben "dürtüsel alıcı" olduğum için benim adıma bir şey değişmezdi ama yine de insanları kandırmaları pek hoş değil.

      Sil
  4. Solait bronzlaştırıcı hakkındaki yorumlarını cok merak ediyorum ne yazıkkı burada iyi bir autobronzan bulmak imkansız:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok merak ediyorum, en kısa zamanda deneyeceğim :) Sprey formda olanın kullanımı çok kolay görünüyor, umarım işe yarar.

      Sil
  5. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Maybelline Diamond Glow far paleti yorumlarını merakla bekliyorum, hatta en sağdakini alacaktım bugün ama önce senin yorumunu okumak istedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen yazdım, umarım işine yarar :)

      Sil
    2. Süpersin! Pigmentasyonu merak ediyordum, coffee drama'yı almaya karar verdim:) Teşekkürler:)

      Sil
    3. İşine yaramasına çok sevindim, şimdiden güle güle kullan :)

      Sil
  7. SOLAİT SPREYİ KULLANDINIZ MI

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spreyi kollarımda biraz denedim, ilk sıkıldığında renksiz gibi görünüyor kuruduktan ve biraz zaman geçtikten sonra bronzluk veriyor. Uygulama kolaylığını ve görünüşünü beğendim, daha sonra detaylı yazmayı planlıyorum, umarım o zaman daha yardımcı olabilirim :)

      Sil