13 Ağustos 2013 Salı

Bitirdiğim Ürünler ✿ Temmuz 2013

Herkese merhabalar,
Umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir. Bu ay bitirdiğim ürünler nedense saç ağırlıklı oldu :) Bakalım neler bitmiş...
  • Oriflame Hair X Pure Balance Yağlı Saçlar İçin Kuru Şampuan (Dry Shampoo) Uzun zaman önce, teyzemin arkadaşının arkadaşı! vasıtasıyla aldığım bir üründü. Kokusu bana fazla geldi ve açıkçası kullanımdan sonra saçımda temiz ve ferah bir his bıraktığını söyleyemeyeceğim. Tekrar almayı düşünmüyorum. Gerçi istesem de Oriflame satan bir tanıdığım yok :(
  • Down Under Natural's Argan Oil Saç Bakım Kremi Normal saç kremlerine göre daha ince bir yapısı var ama ben saçlara verdiği yumuşaklığı ve parlaklığı çok beğendim. Saçta kısa süre kalsa bile gayet güzel besliyor. Tekrar alabileceğim bir ürün.
  • Barielle 60 Saniye Manikür-Pedikür Yanılmıyorsam Lila Kutu'dan çıkmıştı bu ürün. Üzerinde içindeki ürünler yazmıyor ama deniz tuzu ve yağ bazlı yani evde en basiti şeker, bal ve zeytinyağını karıştırarak yapabileceğiniz bir ürün. Yumuşatma özelliği güzel ama ben içindeki tuzları biraz iri ve aşındırıcı buldum. Almayı pek düşünmüyorum.
  • Activar AC-11 DNA Onarıcı Toz Yine Lila Kutu'dan çıkmıştı galiba. Bu minik kabın içinde bulunan toza 2 tatlı kaşığı yeşil çay koyup çalkalıyorsunuz ve tüm yüzünüze sürüyorsunuz. Bir hayli akışkan oluyor ve kokusundan da pek hoşlandığımı söyleyemeyeceğim. Yüzünüzde ne kadar kalması gerektiğini tam olarak bilemiyorum, ben 10 dk. tuttum. Daha sonra suyla duruladım. İçindeki mikro partiküller sayesinde cildim ölü derilerinden arındı ama daha detaylı bir etkisi olur mu uzun zamanda bilemiyorum. Açıkçası almayı da pek düşünmüyorum.
  • Bronzor Solarium Güneş Sonrası Rahatlatıcı Jel (Aftersun Cooling Gel) Bir günlük deniz gezisinden bir güzel yanarak dönünce evde bulup sarıldığım bu ürün, Vanilya Club kutusundan çıkmıştı. Serinletme özelliği çok güzel ama nemlendirme özelliği bana hiç yeterli gelmedi. Ama bir hayli yandığımı belirtmem gerek, normal bir güneşlenmeden sonra nemlendirme özelliği yeterli olabilir. Benzer özelliklere sahip Nivea'nın bir ürününü aldığım için şimdilik tekrar almayı düşünmüyorum.
  • Yankee Candle Cranberry Chutney Mum Kışın, kokusunu çok severek yaktığım bir mum oldu. Çok hafif tatlı bir kızılcık kokusu, sonbahar-kış için mutlaka tekrar alacağım.
  • Yankee Candle Baby Powder Mum Bildiğiniz bebe pudrası gibi kokuyor. Neden aldığımı tam hatırlamıyorum açıkçası, herhalde şirin geldi o an, bir de büyük boy almışım, yak yak bitmedi. Kokuyu sevenler (İnsanı yormayan, ferah bir kokusu var.) deneyebilirler ama ben tekrar almayı düşünmüyorum.
  • Nivea Pure & Natural Action Deodorant Acelem olduğunda ve eski dostum Deotak'ı bulamadığımda kullandım bu deodorantı. Yasemin kokulu yazıyor üzerinde ama üzgünüm ben hiç alamadım kokusunu. Ferah bir koku, hafif salatalık vs. ama ben sevmedim.Natürel olması çok güzel ama deodorant kullanmayı sevmediğimden almayı düşünmüyorum.
  • Lush I Love Juicy Şampuan Daha önce de bahsettiğim severek kullandığım şampuanım(dı). Saç derimin problemlerine ne yazık ki bir çözüm olmadığından başka ürünler denemeye karar verdim. Ama saç derisi problemi olmayan ve yağlı saçlara sahip herkese tavsiye edebileceğim çok güzel bir şampuan. 
  • Toni & Guy Nourish Yıpranmış saçlar İçin Saç Kremi Nemlendirme özelliği çok güzel, Lila Kutu'nun bir alışverişimle yolladığı bu minik boy ürünü severek kullandım ama umarım tam boyu aynı paketlemeye sahip değildir çünkü ürünü şişeden çıkartmak biraz zor oldu. Onun haricinde kokusu ve saçı beslemesi gayet güzel.
  • Petal Fresh Organics Tea Tree Saç Kremi Eşim bu ürünün şampuanını kullanmaya, ki bırakacak gibi görünmüyor, ve Lila Kutu bu ürünü şampuanıyla beraber satmaya devam ettikçe mecburen alacağımız bir ürün. Sanki saçımda biraz kalıntı bırakıyormuş gibi geliyor, ve içindeki mentol biraz gözlerimi yakıyor ama kullanmaktan sıkılmış da olabilirim, neyse ki eşimin saçları uzuyor, eminim yakında o kullanmaya başlar :)
Sizin en severek kulladığınız saç ürününüz hangisi?

6 yorum:

  1. Giovanni Deep Moisture şampuan ve Giovanni 2chic Leave-in Spray (yeşil). Bu ikiliye bayılıyorum :)

    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Giovanni 2chic derinlemesine nemlendirici saç maskesini deniyorum ama nemlendirme konusunda pek başarılı bulmadım açıkçası. Leave-in spreyi denenecekler listeme ekliyorum :)

      Sil
  2. ne iyi bi suru bitmish.oriflame kuru sampuan ablamda var ve nefrett ediyor.gereksiz urun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de makyaj ürünü bitirebilsem çok sevineceğim cidden :)

      Sil