20 Ağustos 2013 Salı

Maybelline Moisture Extreme Rujlar ✿ Flamingo ve Sweet Nectarine

Haziran ayı sonlarında Gratis'ten almıştım bu rujları. Fiyatları 12TL civarındaydı, fiyatlarına göre performansları gayet güzel. Rujların sürümleri çok yumuşak ve kolay. Dudaklarda hoş bir renk ve ışıltı bırakıyorlar. Hafif bir vanilya kokusuna sahip ama rahatsız etmiyor. Adının da hakkını veriyor, nemlendirme özelliği gayet güzel. Yalnız çok kalıcı değil. Gerçi rengi gitse bile pırıltıları kalıyor.
430 Sweet Nectarine adından da anlaşılabileceği gibi çok tatlı bir şeftali rengi. 455 Flamingo ise gül kurusu renginde çok hoş bir ruj. İki ruj da miniminicik pırıltılar içeriyorlar, sürüldükleri ıslak/ışıltılı bir görünüm veriyorlar. 
Maybelline Moisture Extreme Ruj 455 Flamingo, 430 Sweet Nectarine
Şimdi uzun bir açıklama
Geçen gün eşimle bir video gördük, Behlül Morgan adında (Dexter dizisini izliyorsanız mutlaka bir bakın). Videoyu izleyince Aşk-ı Memnu'yu izlemek geldi aklımıza. İlk üç bölümü izledik valla eşimle. Bihter'in günlük sürdüğü rujları görünce ilk aklıma bu rujlar geldi, bir hayli benziyorlar, haberiniz olsun :) Dizinin devamını izlemeyiz herhalde (uzuun uuzzuuun bakışmalar biraz fazla geldi ve dizi 80 dk.) ama Bihter'in neden Adnan Bey'le evlendiğini falan anladım (ne işime yaradıysa). Neyse Leyla kaçar :)

6 yorum:

  1. renkler süpermiş :) Sweet nectarine daha da süpermiş :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi :) Ben de bu kadar güzel olacaklarını tahmin etmemiştim :))

      Sil
  2. Çok güzelmiş yahu,güle güle sürüştür kuzu :D

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten sürümleri çok yumuşak. Dudakta pütür pütür bir görüntü de bırakmıyor. Ben de geçen hafta Fresh Apricor rengini aldım. Bu seriyi tercih etmemdeki sebep sedefli bir turunculuk vermesiydi dudaklarıma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben alırken tester olmadığı için biraz körlemesine almıştım rujları ama söylediğin her şeye katılıyorum. Fresh Apricot rengini de merak ettim, bulursam bir bakayım :)

      Sil