30 Nisan 2013 Salı

Benefit World Famous Neutrals ✿ Most Glamorous Nudes Ever Far Seti

Benefit'in World Famous Neutral serisinden inceleyeceğim ikinci set Most Glamorous Nudes Ever far seti olacak. İncelediğim ilk set Easiest Nudes Ever fotoğraflarını ilk gördüğümde en beğeneceğimi düşündüğüm set olmuştu ama Most Glamorous Nudes Ever far setini yakından görünce fikrim tamamen değişti. Daha sıcak renklerin hakim olduğu bu set Benefit'in çıkardığı 3 set içinde (gerçi 3. seti denemedim ama fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla) favori setim oldu.
Setin dizaynı çok sevimli. İsterseniz içini boşaltıp, saklamak istediğiniz ufak tefek şeyleri içine koyabileceğiniz şekilde tasarlanmış kutusu, kapağında bir ayna ve aynanın iki yanında farları nasıl uygulayabileceğiniz anlatan kartlara sahip. Sette 2 tanesi krem olmak üzere toplamda 6 adet far bulunuyor.
Farlar genel anlamda son derece pigmentli ve kalıcılar. Call My Buff hafif ışıltılı, sıcak tonlu, açık bir bej rengi. Easiest Nudes Ever setinde de bulunan güzel, gözleri aydınlatacak bir renk fakat setteki tüm farlar pırıltılı olduğundan keşke bu far mat olsaydı demekten kendimi alamıyorum. Kiss Me, I'm Tipsy, içinde altın rengi pırıltılar barındıran sıcak tonlu bir kahverengi. It's Complicated altın rengi bir ışıltıya sahip, orta koyulukta şeftali/pembe rengi. Çok dağıtılırsa şeftali/pembe rengini biraz kaybetmeye başlıyor ama altın ışıltısı daim kalıyor. Gilt-y Pleasure sıcak tonlu altın/bronz rengi, ışıltılı, çok hoş bir far.
Benefit Call My Buff, Kiss Me, I'm Tipsy, It's Complicated, Gilt-y Pleasure Farlar
Birthday Suit, Benefit'in en sevilen krem farlarından. İçinde altın pırıltıları barındıran sıcak tonlu gri-kahve rengi bu krem far, sürdüğünüz zaman gözlerinize çok hoş bir aydınlık katıyor.
 My Two Cents bakır rengi, bronz ışıltılara sahip, harika renk veren bir far.
Benefit Birthday Suit, My Two Cents Krem Farlar
Genel olarak Benefit'in Most Glomorous Nudes Ever far seti çok güzel renklere sahip, severek kullancağım bir set oldu. Sıcak yaz günlerinde, çok makyaj yapmak istemediğim zaman eminim elim ilk Birthday Suit krem fara gidecek. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

3 yorum:

  1. Set hakikaten güzel bir nude far setiymiş; fakat nedense "nude" deyince benim aklıma daha soğuk/nötr tonlar geliyor. Buradaki gilt-y pleasures ve birthday suit de soğuk/nötr tonlu (daha taupe'a dönük) olur diye düşünmüştüm ama swatchlarda epey sıcak tonlu çıkmış...

    Güle güle kullan, bir makyaj isteriz artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba tasarlarken 3 setten Sexiest Nudes olanı soğuk tonlu, Easiest Nudes olanı daha nötr, Glamorous Nudes olanı da daha sıcak tonlu olarak tasarlamışlar.
      Çok teşekkürler, en kısa zamanda :)

      Sil
  2. renkleri çok güzelmiş güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil