1 Nisan 2013 Pazartesi

Günün Makyajı ✿ Inglot 40S Takma Kirpik

 Yaptığım doğal makyajlardan sonra değişik bir makyaj yapayım dedim. Fotoğrafları makyajdan bir kaç saat sonra çekebildim (Biraz da kirpikler yüzünden gözlerim sulandı.), makyajım biraz bozulmuş gibi. Bir de crease kısmında kullandığım MAC Young Punk farın harika mor pırıltıları net çıkmamış, acemiliğime verin :)
Yüz makyajımda ilk önce Laura Mercier fondöten bazını kullandım. L'Oreal True Match fondöteni uyguladıktan sonra kontür olarak MAC Harmony'yi, allık olarak da Nars Deep Throat'u kullandım. T bölgeme TheBalm'ın Sexy Mama pudrayı uygulayıp Tarte'ın Mel lipglossunu dudaklarıma sürerek yüz makyajımı bitirdim.
Göz makyajımda ilk olarak Too Faced Shadow Insurance far bazını kullandım. Göz kapağımın dış yarısına, crease kısmını biraz geçecek şekilde NYX'in siyah renkteki jumbo kalemini kullandım ve dağıttım. L'Oreal'in Flashback Silver (Lavanta rengi bir alt tona sahip çok güzel bir gümüş rengi.) rengindeki Infalliable farı crease bölümüne kadar uygulayıp dağıttım. Göz kapağımın dış kısmına V şeklinde MAC'in Young Punk farını uygulayıp dağıttım. MUFE'nin 13 numaralı Aqua linerını kullandıktan sonra Benefit They're Real rimeli uyguladım. Duo yapıştırıcı ile Inglot 40S kirpikleri yapıştırdıktan sonra Cargo göz kalemini göz içine uygulayıp makyajımı bitirdim.

Kirpiklerim kullanımı biraz zor olsa da renkleri çok güzel :)

6 yorum:

  1. Zamanla paratikle çok basit hale geliyor insanın havasını değiştiriyor senin kullandığında inanılmaz güzelmiş ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Valla her gün kullanan, takma kirpikleri tık diye takanlar var, tebrik ediyorum hepsini :) Bu kirpiği ben daha ağır durur diye (Alınmasın ama, açıkçası biraz Bülent Ersoy'a benzerim diye) korkarak aldım ama o kadar da aşırı gelmedi bana :)

      Sil
  2. Ayyyy harika olmuş çok çooook beğendim! Maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok sevindim beğenmene, çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Böyle bir kiprik takmaya asla cesaret edemem; ama sende ne kadar güzel durmuş! Tabii makyaj da!!! Bayıldıımm!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de bir daha herhalde Cadılar Bayram'ında takarım, ne düşünerek aldıysam :) Mor renk yüzünden galiba, hipnotize ediyor beni :)) Beğenmene çok çok sevindim :)

      Sil