3 Nisan 2013 Çarşamba

Vanilya Club Nisan 2013 Kutusu

Dejavu... Geçen ay olduğu gibi bu ay da bu yazıyı çayımı yudumlayarak yazıyorum, tek farkla, bu seferki portakal kokuyor.
Vanilya Club'ın Mart kutusu bir hayli dolu geldi. Bakalım kutumuzdan neler çıkmış...

  • Doğadan Beyaz Çay Doğadan'ın biri kızılcık, diğeri portakal çiçeği aromalı poşet çaylarından portakal çiçekli olanını denedim. Meyveli çayları normalde çok sevmesem de çayın aroması beni rahatsız etmedi, hatta hoşuma gitti. Yazın soğutup bile içebilirim :)
  • La Casadelos Aromas Askılı Koku Daha önce verdikleri bir üründü. Koku vermesi gayet güzel.
  • Natural Tech Nourishing Hair Building Pak Kuru ve Hasar Görmüş Saçlar İçin Yapılandırıcı Bakım Kremi Saçınızı yıkayıp havlu ile biraz kuruladıktan sonra saçınıza uyguladığınız 10 dk. bekleyip durulayarak kullandığınız bir ürün. Ben özellikle paketlemesini ve üzerindeki görseli çok beğendim. Baharatlı, değişik bir kokusu var. İşe yarayacak mı, deneyip göreceğiz.
  • Special K Klasik Buğday ve Pirinç Gevreği Böyle minik ürünleri kutuya eklemeleri açıkçası benim hoşuma gitti. Henüz denemedim.


  • Versace Eros Edt Parfüm Çok hafif bir koku değil ama ferah bir koku. Baharatlı, nane ve limonla açılan, kurudukça vanilya ve sedir kokusu aldığım bir parfüm. Bakalım eşim ne diyecek.
  • Versace Crystal Noir Edt Parfüm Gelecek kış kullanmayı planladığım parfüm. Burada bahsettiğim Versace Bright Crystal'ı çok beğenince bu parfümü ve Yellow Diamond'ı de belki beğenirim diye denemiştim. Yellow Diamond hiç hoşuma gitmemişti ama Crystal Noir çok hoşuma gitti. Ama birini bitirmeden yeni parfüm almayacağım dediğim için henüz alamadım ama bitmek üzere olan bir-iki parfümüm var, az kaldı inşallah :) Parfüme gelince normalde pek hoşuma gitmeyecek bir koku ama farklı bir çekiciliği var. Hafif baharatlı, biraz hindistan cevizi ama en çok gardenya. Bir deneyin derim.
  • La Cremere Bambu ve Lotus Çiçeği Özlü Vücut Peelingi Yanında minik tahta kaşığı ile gelen bu ürün çok şirin görünüyor. İnceltici, nemlendirici, rahatlatıcı ve antioksidan etkileri varmış. Kokusu çiçeksi ve ferah. Elimin üzerinde biraz denedim, ince tuzlar içeriyor, ardında yağlandırmadan yumuşak bir his bırakıyor, hoşuma gitti açıkçası. Denemek için sabırsızlanıyorum.
  • Lancaster Express Cleanser Yüz ve Gözler için Temizleyici Ben biraz Bioderma'nın temizleyici suyuna benzettim. Güzel bir kokuya sahip. Aşağıdaki fotoğrafta görülen kalem üzerinde denedim, kolayca çıkarttı. Güzel bir ürüne benziyor.
  • Ofra Eyeliner Göz Kalemi Ofra markasını daha önce duymamıştım ama kutumdan çıkan siyah göz kalemi gayet hoş bir ürün. Yumuşak bir kalem, kolayca sürülüyor ve yoğun bir renk veriyor. Uzun süre denemediğim için kalıcılığı hakkında bir şey söyleyemiyorum, deneyeceğim.
    Ofra Eyeliner Siyah
    Nisan kutusu benim hoşuma gitti. Siz kendi kutunuzu beğendiniz mi?

2 yorum:

  1. Merhaba,
    Ben de bu ay ilk vanilya kutumu aldım. Kutularımız birbirine benziyor sadece bende saç serumu ve göz kalemi yok, onun yerine üç tane daha lancaster ürünü koymuşlar.
    Genel olarak beğendim, bloğumda da yazdım.
    Çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Deniz,
    Kutun çok güzel görünüyor, açıkçası göz kalemi yerine Lancaster ürünlerini tercih ederdim :)

    YanıtlaSil