30 Mayıs 2013 Perşembe

Watsons Alışverişim ✿ Pure Beauty, Pastel, Rimmel ve Diğer Ivır Zıvırlar


10 gün evvel doğum günüm sebebiyle eşimle Cevahir AVM'ye gitmiştik. The Body Shop, D&R, Stradivarius, Vera Moda, Tepe Home (Gerçi istediğim Yankee mum yoktu ama eltime doğum günü için Yankee'nin yeni gelen mum setlerinden aldık.), vs., vs. gezdikten sonra eşim,onu biraz beklemem için beni Watsons'a bıraktı. Boş çıkamayacağımı tahmin etmiştir herhalde, değil mi?
Pamuk, aseton, kolonyalı mendil (Yaseminli'nin kokusu gerçekten çok hoş.) gibi olağan ihtiyaçların dışında 2 alana 1 bedava olan seyahat setlerinden aldım. Malum yaz geldi, tatil zamanı, ayrıca minik boş kaplar kırdığım ürünleri saklamada çok yardımcı :) Evdeki tonlarca yara bandına rağmen bu şirin mi şirin Susam Sokağı temalı yara bantlarına da dayanamadım :)
Oje almayacağım dedikçe oje almaya devam ediyorum ve sanırım Watsons'a yeni gelen, daha önce burada bahsettiğim Maybelline'in yeni ojelerinden birkaçını almadan duramayacağım. Pastel'den 107 no'lu ojeyi ve Rimmel'dan 193 Black Cherries'i aldım. İkisi de kış renkleri ama çok güzel duruyorlardı. Son olarak yine 2 alana 1 bedava kampanyası olan Pure Beauty'den 3 çeşit yüz maskesi aldım. Henüz hiçbirini denemedim, çok merak ediyorum açıkçası. Henüz bulamadığım Rimmel'in Scandaleyes kalem farlar artık bir dahaki alışverişime. Denemek için sabırsızlanıyorum :)

6 yorum:

  1. Aldıklarını güzel günlerde kullan canım:)
    Watsons'tan aldığın o boş kaplar dördü bir mi duruyor yoksa ayrı ayrı kapakları var mı??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) En üstteki hariç hiçbirinin ayrı kapağı yok, üstteki kapakla alttaki kabı birleştirince bir normal boş kap oluşuyor, gerisinin ayrı kapakları yok, biz ayrılamayız diyorlar :P Kendimi durduramadım, affedersin :)

      Sil
  2. Güle güle kullan ^^ Maskelerin yorumlarını en kısa zamanda bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Hemen siyah olanını yüzüme taktım, cildim çok kuru, bakalım ne olacak :)

      Sil
  3. Küçük kapların fiyatı ne kadar uzun süredir bulamıyorumda :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam olarak bilmiyorum ama boyutlarına göre 4.90-6.90 TL arası olması lazım :)

      Sil