9 Eylül 2013 Pazartesi

Gratis Alışverişim ✿ L'Oreal, Essence, Aussie

Gratis'ten Essence ağırlıklı bir alışveriş yaptım. Yeni gelen bir çok ürün vardı. Pigmentler ve tırnak süsleme ürünleri özellikle ilgimi çeken ürünler oldu. Tırnak yapışkanları, çeşitli pullardan oluşan bir set, bir tane stamping plate (oje damgalama şablonu?) ve iki tane incecik fırçalara sahip oje aldım. Pigmentleri açıkçası yerinde çok inceleyemedim, şimdilik 5 tane aldım. Daha önceki bir koleksiyona ait olduğunu düşündüğüm London temalı, içinde 3 küçük lipgloss olan bir set, Frame 4 Fame koleksiyonundan bir takma kirpik ve Me & My Ice Cream koleksiyonundan  bir türlü bulamadığım Ice Bomb krem allığı görünce hemen aldım. Essence'dan son olarak hem fondöten hem pudra olarak kullanılabilen 2in1 make-up & powder'ı aldım. Biten saç kremimin yerine Aussie'den Miracle Moist nemlendirme etkili saç kremini aldım. Ve geldik en heyecanla aldığım ürünlere, L'Oreal Glam Shine Balmy Gloss'lara. Şimdilik 3 tanesini aldığım bu hoş renkli, parlatıcı etkili dudak balmlarının diğerlerini de alacağım gibi geliyor bana :) Son olarak da gözlüğünüzü kaybetmemeniz için yakanıza taktığınız ve kullanmadığınız zamanlarda gözlüğünüzü tutturduğunuz bir broş aldım. Yaz başlarından kaybettiğim biricik gözlüğümü hatırlayınca {Gerçi zor da olsa arayıp aynısını bulup aldım, evet birazcık takıntılıyım :)} neden daha önce görmedim diye söylendiğim bir ürün oldu. Colgate diş macunu belli bir miktarda alışveriş yaptığınızda indirime giren ürünlerden olduğu için aldığım bir ürün. Müzik CD'sini ise ücretsiz eklemişler, poşetimden çıkınca acaba bir hata mı var dedim ama fişte görünce aydınlandım, sürpriz oldu :)

11 yorum:

  1. hiii essense.e ne gzl eyler gelmiş ya bayıldım güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. ausie yi merak ediyorum, gratis e gidip geldiğimde elim gidiyor ama pahalı diye birkaç kez almaktan vazgectim. İndiirmde gorursem denice m=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye ederim, ben kullandığımdan çok memnun kaldım :)

      Sil
  3. Güle güle kullan :):) o stamping plate leri ne çok aradım ama bulamadım ben :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Ben de sürekli bakıyorum acaba başka desenleri var mı diye ama henüz bulamadım :(

      Sil
  4. çok üzel ürünler var güle güle kulan canıım :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan cicilerini :) Şu nail stampingler her mağazada olsa keşke de alabilsek.. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Ceyda'cım :) Geçenlerde sordum Gratis'te çalışan bir hanımefendiye bol bol gelecek dedi, ben de jel tırnak sistemini bekliyorum ama gelemedi bir türlü :(

      Sil
  6. Aussie saç kreminden memnun musun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beğendim ben, şu an kullandığım saç maskem bitince de diğer ürünlerini denemeyi düşünüyorum, cidden güzel görünüyorlar :)

      Sil