14 Ocak 2014 Salı

Clinique Party Favours Makyaj Seti

Herkese merhabalar,
Yine bir Clinique alışverişi, setler tükenmeden paylaşayım dedim :) Yılbaşından evvel Boyner'e bir uğramıştım. Clinique'in yılbaşı için ürettiği Party Favours makyaj setini görünce almadan duramadım.
Set gerçekten dolu dolu, yanlış değilsem oje ve göz kremi hariç ürünlerin hepsi tam boy. Neredeyse yalnızca bir fondöten ekleyip tüm makyajınızı yapabileceğiniz kadar dolu. Ürünler çok kullanışlı bir çantanın içinde geliyor. Ağzı fermuarlı, ortasındaki çıt çıtlar sayesinde içine koyduğunuz ürünlerin çokluğuna göre katlayarak çantayı küçültebiliyorsunuz. Sette bulunan High Impact rimel zaten severek kullandığım, topaklanmayan, hacim kazandıran, güzel bir ürün. Sette makyaj ürünlerinin haricinde bir de All About Eyes  göz kremi bulunuyor.
Setteki paletin içerisinde dört adet far bulunuyor. Paletin aynasında bulunan koruyucu filmi farları nasıl kullanabileceğinizi gösteren bir şema ile değerlendirmişler. Tabii aynayı kullanabilmeniz için filmi sökmeniz gerekiyor.
Paletteki ilk farın adı tam olarak "sınırlı üretim pembe tonu", pırıltılı açık pembe bir renk. Tüm göz kapağına uygulanabileceği gibi göz pınarını aydınlatmak için de kullanılabilir. Hazy, gri/kahve (taupe) renginde güzel bir far. Raspberry Beret mat, gül kurusu renginde. Çok yoğun değil ve güzel dağılıyor, bu nedenle hasta gibi görünmeden hoş bir renk yakalayabiliyorsunuz. Chocolate Covered Cherry bordo tonlu bir kahverengi far, sette bulunan kalem ile neredeyse aynı renkte.
All About Shadow 4'lü Far Seti Limited Edition Pink Shade, Hazy, Raspberry Beret, Chocolate Covered Cherry
Setteki bir diğer ürün de Chubby Stick Intense renkli dudak nemlendiricisi.
Sınırlı üretim olan Roundest Raspberry hafif sıcak tonlu orta koyu pembe renkte, yoğun pigmentli, kremsi, çok güzel bir ürün.
Quikliner For Eyes Intense yine sınırlı üretim olan Black Honey renginde. Bordo tonlu kahverengi göz kalemi inanılmaz yumuşak, kremsi ve pigmentli. Gerçekten harika bir kalem.
Chubby Stick Intense Roundest Raspberry, Quikliner For Eyes Intense Black Honey
Setteki son ürünse sıcak tonlu bir pembe olan Cosmo Chic. İlk katı fena sayılmaz ama ikinci katta mükemmel görünen bir oje.
Clinique'in Party Favours makyaj seti 129 TL'lik fiyatıyla çok karlı bir set gerçekten. Bu tonlardan hoşlanıyorsanız kaçırmayın derim.

3 yorum:

  1. chocolate covered cherry far ve black honey kalem çok güzelmiş güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Oyyy... set çoook güzelmiş! Güle güle kullan; özellikle Chubby Stick ve göz kaleminin rengine bittim! Ve bütün renkler de çok ama çok uyumlu birbiriyle. Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  3. Chubby Stick'in rengi çok güzelmiş bence içlerinde en en güzeli bu. Maskaraları hariç Clinique'in ürünlerini çok seviyorum uygun fiyata almışsın güle güle kullan

    YanıtlaSil