3 Mart 2014 Pazartesi

Karışık Gratis Alışverişi

Herkese merhabalar :)
Alışverişim için karışık diyorum çünkü taaa taşınmadan evvel Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'de bulunan Gratis'in Essence standı her genişlediğinde, standa her yeni ürün geldiğinde büyümüş bir alıveriş. Bu kadar parça parça olmasının nedeni Essence'ın Gel Nails At Home serisinde bulunan led lambanın bir türlü Gratis'e gelmemesiydi aslında. Essence'ın sitesinde gördüğümden beri Gel Nails At Home setini almak istiyordum. Tabii lamba olmayınca diğer parçalar bir işe yaramıyor. Lambayı aldıktan sonra başka hiçbir yerde de göremedim gerçi, ne Maraş'ta (Başta hiçbir ürün yok bu seriye ait ama dün baktığımda peel off base coat ve clear top coat'un geldiğini gördüm.), ne Bağdat Cad.'nde, ne İstiklal'de. Belki set halinde gelecek olduğundan tek lambalar pek bulunmuyor olabilir. Led lambanın fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 69 TL civarındaydı, Aslında fişleri saklamıştım ama uzun süre sakladığımdan bütün yazılar silinmiş :(
Bayram indiriminde alamamıştım ama daha sonra L'Oreal'in Skin Perfection serisindeki serumu aldım. Beklentim biraz yüksek bakalım cildim ne diyecek :) Denemek için (ayrıca indirimdeydi) Ecotools'un fırça setini aldım. Essence'ın bir süreliğine gelen Get Big Lashes ikili rimellerini de kaçırmadım tabii. Henüz deneyemedim ama. Essence'ın Sun Club bronzlaştırıcısını da görevli hanımefendi tavsiye etmişti ama bana koyu gelecek gibi bir his var içimde, aslında diğer rengini alacaktım ama kalmamıştı. Alix Avien'den 3 harika renkli oje aldım. Daha önce bu renkleri hiç görmemiştim, yeniler galiba. Fiyatları 2 TL olması lazım.
Profilo AVM'de bulunan Gratis'in Essence standı harika ürünler gelmeye başladığında özellikle ojeler çok güzel görünen Nail Art serisindeki pek çok ojeyi pırıltılarına dayanamayarak almışım :) Studio Nails serisinin Better Than Gel Nails ürünlerini aslında Gel Nails At Home serisinin parçaları sanarak almıştım (insan bir okur üstlerini değil mi, gel nails yazısını görünce hemen sepete atmaz) ama normal kullanım için gayet güzel ürünler. Peel Off base coat, soyulabilen taban bazını aslında ben pullu ojeleri kolayca çıkartmak için almıştım ama evde jel tırnaklar seti için de lazım oluyor. Kağıt transfer solüsyonu da yeni ürünlerden. Aslında Essence'ın bunun için ürettiği kağıtlardan da almıştım ama nereye koyduğumu bulamadım bir türlü. Primer da jel tırnaklar için kullandığınız bir ürün. Tırnağı jel uygulama için hazırlıyor. Metal Glam farlar ışıltılarıyla göz alıcılar. Colour Art bazı Essence pigmentler için aldım. Pigmentlerin daha iyi yapışacağını düşündüm.
Essence Stay No Matter What kalem farların ise renklerine vuruldum. Bakalım kalıcılıkları nasıl olacak. Bu şirin şey ise Essence Studio Nails'dan içinde 6 mini törpü içeren bir set. Essence Blush Stick, rengini çok beğendiğim, çevrilerek açılan bir krem allık. Son olarak da Maybelline'den kıvamını çok beğendiğim SuperStay 14 Hr rujlardan birini daha aldım.
İncelemeler sırada :)

8 yorum:

  1. Okurken gözüm gönlüm açıldı =) Güle güle kullan buraya da gelse keşke Essence in yeni ürünleri =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım :) Ben de Maraş'ta aynıyım şu an, koleksiyon ürünleri bile zor geliyor :(

      Sil
  2. ecotoolsun indirimini bende Kadınlar gününde bekliyorum. Kesinlikle harika bir alışveriş yapmışsın. Essence törpü setinin şirinliğine bittim :)

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Döktürmüşsün gene canım güle güle kullan :]

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir alışveriş olmuş tatlımmm. o essence in makinasını çok merak ediyorum ama hiç yazısını göremediğim için 69 tl vermek istemedim nasıl sence anlatsana :)

    YanıtlaSil