20 Mart 2014 Perşembe

The Body Shop Alışverişim

Merakla beklediğim Honeymania serisi The Body Shop'a geldi mi acaba diye uğramıştım Profilo AVM'ndeki şubesine. Gittiğimde denemek istediğim Camomille serisi de gelmişti, şansıma bir de cilt bakım ürünlerinde 3 al iki öde ve gelişi şerefine Honeymania serisinden iki ürün aldığınızda küçük boy vücut peelingi hediye kampanyaları vardı, daha ne olsun değil mi :) Gelin bakalım ben neler aldım...

  • Aloe Vera Yeniden Yapılandırıcı Maske Aldıklarımdan henüz denemediğim tek ürün. Cildin doğal bariyerini güçlendiren, rahatlatan, yumuşatan, kremsi yapıda bir maske. Cilde uygulayıp 20 dk. bekliyor sonra masajla cilde biraz yediriyorsunuz. Kalan kısmı da pamuk, mendil, vs. yardımıyla temizleyip, yüzünüzü duruluyorsunuz. Fiyatı 34.90 TL.
  • Camomile Göz Makyaj Temizleyicisi Performansı gayet güzel, rimeli bile kolaylıkla çıkartan, ardında yağlı bir his bırakmayan ve göz çevresini kurutmayan bir ürün ama kokusu çok kötü. Papatya özlü olması itibariyle ben daha farklı kokacağını düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı. Sanki yaş maya gibi kokuyor :( Küçük boy fiyatı 9.90 TL.
  • Honeymania Serisi Açıkçası kokusu Lush'ın Honey I Washed the Kids sabununa benzer diye almayı düşünmüştüm ama hiç alakaları yok. Honeymania ürünleri baldan çok hafif çiçek kokusu ağırlıklı, farklı bir güzelliği var. Çiçek kokusu çok uzaktan moringaya benziyor. Benim beğendiğim bir koku oldu. Küçük boy body butter 14.90 TL, küçük boy scrub 12.90 TL, dudak balmı 14.90 TL.
  • E Vitamini Nemlendirici Serum Kışın kuruyan cildim için severek kullandığım bir serum bu. Hem gün boyu nemlendiriyor, hem de üzerine bir serum daha uygulanabilecek kadar hafif bir yapısı var. Fiyatı 38.90 TL.

  • C Vitamini Yüz Aydınlatıcı Toz Karışımı 10 günlük kür olarak sabah ve akşam uygulanan, cildi nemlendiren, dolgunlaştıran, canlandıran bir ürün. Cildiniz gerçekten daha ışıltılı ve sağlıklı görünüyor. Kötü yönü var mı derseniz, C vitamini çabuk okside olduğu için 10 günde bitirmeniz gerekiyor ama artabiliyor biraz ve kullanımdan sonra cildiniz hafif yapışkan olabiliyor. Fiyatı 44.90 TL.
Kahramanmaraş'ta The Body Shop ne yazık ki yok. Body butter yada duş jeli olarak şu an bir sıkıntım yok ama yeni çıkan Vitamin E Overnight Serum'u çok denemek istiyorum. Hati teyzemden mi almasını istesem (Kendisi en küçük teyzem, okuyorsa buradan kocaman öpüyorum onu.) yoksa İstanbul'a gitmeyi bekleyip kendim mi alsam bilemiyorum. Yakında taşınacak halama yardım etmek için İstanbul'a gidebilirim ama alışveriş için fırsat bulabilir miyim bilmiyorum. Halam 70 yaşında (ama hiç göstermiyorsun hala merak etme) ve neredeyse benden ve amcamdan başka akrabası yok. Yani hala sen bir dur ben biraz gezip geleyim diyemem büyük ihtimal, gerçi o gezmek isteyebilir, o zaman ver elini Bağdat Caddesi :) Neyse biraz uzattım, sizin The Body Shop'tan bana tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

12 yorum:

  1. Glorika isimli sitede bazi The Body Shop urunlerini gormustum, oraya bir bakin isterseniz.

    YanıtlaSil
  2. Scrubu merak ettim canım, evde kendim yapıyorum bende kahveyle :) ama hazır alıcam eğer sevdiysen yorumlarmısn.güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım :) Ben beğendim açıkçası, kuru cildime uyguluyorum duştan önce yada ıslatıp Body Shop'ın peeling eldiveniyle kullanıyorum. Ama kahve de süper, tek artısı scrubı uygulayıp bir de nemlendiriciyi kullanınca kokusu çok kalıcı oluyor :)

      Sil
    2. Aaa ! pardon tatlım Dudak sucrubu sandım ben :)) arayıştayım açıkcası tavsiye edebiliceğim birşey varmı ? :))

      Sil
    3. Olmaz mı, kesinlikle Lush. Ben en çok patlayan şekerlisini seviyorum ama sınırlı üretim oluyor. Onun haricinde bubble gum tek kelimeyle harika :) Biraz pahalı gibi ama uzun süre gidiyor.

      Sil
    4. Lush yok burada :( herkes övüyor onu başka birşey yokmu piyasada satılan yeaa :))

      Sil
    5. Belki Bliss'in olabilir ama onu da bulmak zor galiba :( En güzeli yine evde yapmak sanırım, aslında Lush'ın aynısı evde yapılabilir. Biraz toz şeker, biraz bal ve azıcık zeytinyağı, Dr.Oetker'in de vanilya yada limon aroması katıldı mı tamam :)

      Sil
    6. Ecznede falan yada belki :/ Evet ama sıkıldım kendim yapmaktan bayağıda gidiyor aslında lush gelicekmiydi boynerlere bilemiyorum glirse alırım kurtulurum bu dertten canım, yoksada dediğin gibi :)))

      Sil
    7. Boyner'lere geleceğini pek sanmıyorum keşke öyle bir şey olsa, mükemmel olurdu :) Son seçenek belki int. sitesinden alabilirsin Lush'ın

      Sil
  3. Honeymania serisinin kokusunu çok beğendim bende.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil