12 Şubat 2016 Cuma

Wet n Wild 8'li Far Paleti ✿ Petal Pusher


Merhabalar,
Gratis uzun zamandır hayalini kurduğum Wet n Wild markasının 8'li paletlerini Türkiye'ye getirerek hem gönlümü kazandı hem heyecana gark etti beni. Kahramanmaraş'a gelir mi, ne zaman gelir, ne zaman benim olur, vs. diye bir heyecan. Bekleyip bekleyip vuslata eremeyince 75'lik genç bir hanım olan halama baş vurdum. Canım hemen Gratis'e gitti ama bula bula bir tek Poster Child'ı bulabildi. Hayallerim 19 Mayıs 2014'e kadar ertelendi. O gün doğum günüm sebebiyle eşim beni Gaziantep'e götürünce iki Gratis gezip paletlerime kavuştum. Mutlu son :)
İlk bahsetmek istediğim palet Petal Pusher. Palet iki sütun halinde toplam sekiz far içeriyor. Farların üzerinde farı nerede kullanabileceğinizi gösteren yazılar bulunuyor; browbone/kaş kemiği kaş altını aydınlatmak için gibi..
Sol taraftaki farlar yukarıdan aşağıya şöyle sıralanıyor.. İlk far menekşe rengi pırıltılar içeren bir beyaz. Baz kullanmadan hiç bir etkisi yok, baz kullanınca hoş bir pırıltı elde edebiliyorsunuz ama aydınlatmada başarısız bir far. Sonraki renk altın rengindeki ışıltısıyla soluk bir lila rengi. 3. renk kırmızı tonlu ışıltılı koyu mor, baz ile çok güzel duruyor. Sütundaki son far ise gümüş simli mavi-menekşe moru. Kullanırken göz altlarına çok dökülüyor, palette görülen rengi, yoğunluğu elde etmek biraz zor. 
Sağ sütundaki farlar şöyle sıralanıyor.. İlk far neredeyse metalik görünümlü ışıl ışıl açık bir pembe. İkinci far bronz ışıltılı koyu leylak rengi. Bronz ışıltı çok güzel görünüyor ama elde etmesi çok zor. Sonraki far bordo pırıltılı çok koyu kahverengi. Sonuncu ise yeşilimsi pırıltılar içeren koyu gri renkte bir far. Son iki renk beklediğimden çok daha güzel ve pigmentli çıktı.
Petal Pusher, daha sonra bahsedeceğim Comfort Zone paleti gibi içerdiği tüm farlar başarılı olmasa da çok güzel farlar içeren, uygun fiyatıyla, hele bu renkleri de seviyorsanız denemeniz gereken bir palet. Sizin favoriniz hangisi?

2 yorum:

  1. Ay göz makyajına hayran oldum!!! Bu renkler ancak bu kadar güzel kullanılabilirdi! Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O senin güzel bakan gözlerin canım 😊 Çok teşekkür ederim 😙

      Sil