26 Nisan 2016 Salı

Giovanni Powder Power Toz Kuru Şampuan

Merhabalar,
Bugün zor günlerin kurtarıcısı kuru şampuanlardan, alıştığımız sprey formun dışında, pudra formunda bir şampuandan bahsedeceğim.
Giovanni kuru şampuan organik içerikli ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor.  İçerdiği nişasta ve yulafla fazla yağı çok güzel emiyor. Doku olarak verdiği his de nişasta gibi zaten.
Kullanılışı nedeniyle ilk başta performansından emin olamasam da doğru kullanıldığında çok başarılı (hemen hemen tüm kuru şampuanları denemiş biri olarak söylüyorum belki de kullandığım en başarılı) ürün diyebilirim. Pudra saç köklerine uygulanıp, masaj yapıp, dağıtıldığında (Bazen fön makinası da kullanıyorum.) tüm yağı emip, ferah, hacimli, temiz his veren bir saç bırakıyor.
Eksi yönüne gelirsek ağız yapısı nedeniyle bazen tek bölgeye çok ürün gelebiliyor ve dağıtması zor oluyor. Saçlarda "beyaz gölge" bırakabiliyor. Gerçi geceden uygulayınca bu problemlerin hiç biriyle karşılaşılmıyor. Firma koyu saçlar için bir versiyon da çıkartabilir tabii :)
Size en azından bir gün kazandırabilecek bu şampuanı Gratis'lerde bulabilirsiniz.
Gelecek yazılarda görüşmek üzere, sevgiler...

2 yorum:

  1. Geceden kuru şampuan uygulamak hiç aklıma gelmezdi, mantıklı aslında :)) Bunu hep görüyordum Gratis'te, Giovanni markasını da çok seviyorum ama nasıl kullanılacağından pek emin olamadığım için almaya elim gitmemişti. E o zaman artık gönül rahatlığı ile alabilirim. Teşekkürler yorumladığın için, sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Ben Batiste bağımlısı olmadan önce bebek pudrası kullanıyordum az çok hepsi aynı işi görüyor bence :)

    YanıtlaSil