26 Aralık 2012 Çarşamba

Lush Believe (İnanmak) ruj ve Feeling Younger renkli nemlendirici

Bu iki ürünü aslında yazın almıştım ama Feeling Younger'ı nereye koyduğumu bir türlü bulamadığımdan incelemek şimdiye kaldı.
Feeling Younger hafif pembemsi/turuncunumsu (Böyle bir kelime varsa :)), altın ışıltıları içeren bir aydınlatıcı. Çok hafif ve azıcık miktarı çok işe yarayan bir krem. İsterseniz fondöteninize karıştırın, isterseniz dekoltenize, elmacık kemiklerinize uygulayın. Hatta koyu renk göz halkalarınızı aydınlatmak için göz altınıza bile uygulayabilirsiniz. Işıltı derken sim, pul gibi şeyler yok içinde, yalnızca hafif bir parlaklık, aydınlık yaratıyor. Portakal çiçeği suyu ve bitki yağları içeren vegan bir ürün.
İnanmak için sıvı ruj demek galiba en doğrusu. Çoğunluğunu jojoba yağı ve bitki mumları (waxes) oluşturuyor, bu nedenle dudakları çok güzel nemlendiriyor. Ruj yoğun bir pigmentasyona sahip. Aşağıdaki fotoğrafta biraz koyu çıksa da rengi sıcak bir pembe.
Lush Belive (İnanmak), Feeling Younger
Aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Eyelinerlarını da denemek istiyorum ama emin olamıyorum. Deneyen var mı acaba aranızda?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder