9 Ocak 2014 Perşembe

Vanilya Club Kasım, Aralık & Ocak Kutuları

 Herkese merhabalar :)
Taşınma telaşıyla Kasım ve Aralık ayı Vanilya Club kutularını paylaşamamış, hatta ürünleri bile deneyememiştim. Ocak kutum gelince onlardan da bahsedeyim dedim.
Önce Ocak ayı kutusuyla başlayayım. Kutuyu alınca biraz şaşırdım aslında, bir hayli göz doyuran bir kutu olmuş.
  • Boots No 7 Intelligent Balance Fondöten Boots'dan daha önce burada bahsetmiştim. Kutuda fondöteni görünce renginin koyu olacağından emindim ama bu kadar koyu da beklemiyordum. Nasıl olduğunu denemeye bile yanaşmayacağım gibi görünüyor çünkü gerçekten çok koyu.
  • Lancaster Suractif  Non-Stop Lifting Serisi Sıkılaştırıcı ve toparlayıcı etkisi bulunan bu seriden ikisi aynı gündüz kremi olmak üzere (biri tüp, biri poşet şeklinde) 6 numune yollamışlar. Genelde 3ml'lik numuneler olduğu için çok bir şey anlaşılacağını düşünmüyorum ama deneyip göreceğiz.
  • Kitoko Yağ Tedavisi Karite yağı (shea butter) ve argan yağı içeren bir saç bakım ürünü. Ayrıca içinde UV filtresi, A ve E vitaminleri de bulunuyor. Islak yada kuru saça uygulanabilen yağ, güzel bir güzel bir ürüne benziyor.
  • Palmer's Çatlak Önleyici Masaj Kremi Organik içerikli özellikle hamileler için derinin gerginliğini azaltmaya yardımcı yoğun ama çabuk emilen bir krem.

Lancaster Suractif  Non-Stop Lifting Serisi
 Lancaster Suractif  Non-Stop Lifting Serisi
Boots No 7 Intelligent Balance Fondöten 45 Walnut
Boots No 7 Intelligent Balance Fondöten 45 Walnut
Gelelim Aralık ayı Vanilya Club kutusuna;
  • LCN Zeytinyağlı El Losyonu Çabuk emiliyor ve güzel nemlendiriyor. Kokusu da çok hoş.
  • Betty Boop Dudak Nemlendirici Hafif renk veren bir dudak nemlendiricisi.
  • China Glaze Platinum Pieces Çatlayan Oje Gümüş renkli çatlayan oje.
  • Allpresan Sensitive 1 Köpük Nemlendirici İlginç bir tasarıma sahip, sprey şeklinde bir nemlendirici. Hafif bir nemlendirme özelliği var, kokusu da açıkçası hiç hoşuma gitmedi.
  • Goldwell 60 Saniye Bakım Kremi Renk koruma özellikli, çabuk etki eden bakım kremi.
  • Goldwell Onarıcı Etkili Şampuan Yıpranmış ve ince telli saçlar için ama ben hassas saç derim nedeniyle kullanamayacağım.
Aralık ayı kutusu çok da işime yarayan ürünler içeren bir kutu olmadı benim için.
Son olarak da Kasım ayı kutusuna bakalım;
  • Natura House Pura Natura Yüz Temizleme Jeli %98.5 doğal içeriğe sahip, gözenekleri sıkılaştıran ve cildi canlandıran bir ürün.
  • Dairy Fun Duş Jeli Bana hindistancevizli olanı geldi. Hoş bir kokusu var.
  • Boots Vitamin Recovery Mask - Bitkisel Yüz Maskesi Yorgun ve cansız ciltleri vitamin yüklemesiyle yenileyen bir maske.
  • Osmo Wonder 10 On Etkili Durulanmayan Sprey 10 özelliği tek bir üründe toplayan bir saç spreyi. Vaatleri çok güzel, umarım işe yarıyordur.
  • Gulsha Gül Distilesi Gül suyunun etkileri malum. Ben kışın nemini kaybeden cildim için tonik olarak kullanmayı düşünüyorum.
  • Natura House Beemy Honey Yüz Temizleme Jeli Diğer bir Natura House ürünü olan bu jel temizlerken aynı zamanda cildi besleyen ve yumuşatan bir ürün.
Kutularımız şimdilik bu kadar. Siz kutular hakkında neler düşünüyorsunuz?

4 yorum:

  1. Bana Alessandro ürünlerinden oluşan bir kutu geldi bu ay, tamamen farklı bir kutu yani :) fondötenin rengi herkese koyu gitmiş sanırım, ilginç.. güzellik profilini oluşturmuştuk kaydolurken, dikkat etmeleri lazım ten rengine..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım doğru söylüyorsun, profillere hiç bir konuda dikkat edilmiyor bence :(

      Sil
  2. Ocak kutusu bana tamamen değişik geldi, fondöten mii tüh derken genelde herkese bu ton gittiğini görünce kendi kutuma oh dedim :) ama bu ne renktir ya ? ten rengini yaza yaza gönderilen bu olmamalıydı sinir bozucu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koskoca bir ürün boşa gidecek, bu ten renginde tanıdığım kimse de yok ki vereyim, aslında güzel bir ürüne de benziyor. Tam rengi tutturmaları tabii imkansız ama bu kadar da olmaz, bence satılmayan ürünleri kutulara koyuyorlar :( Neyse hiç değilse sen şanslıymışsın tatlım :)

      Sil