11 Ocak 2014 Cumartesi

Yves Rocher Alışverişim

Geçen blog çekilişim için Yves Rocher'den alışveriş yaparken aaa bu güzelmiş, bu da güzelmiş derken derken kendime de bir şeyler almıştım. Denemek için güzel ürünler gibi görünmüşlerdi gözüme. Bakalım neler almışım :)
  • Hediye Sepeti Bu metal sepeti aslında içine banyo ürünlerimi koymak için almıştım. Küvetimizin hemen üzerinde bulunan pencerenin önünde bu sepeti koyup içene şampuan, duş jeli vs. yerleştirmek için mükemmel bir yer vardı ama taşındığımız yerde şimdilik nereye koyacağımı bulamadım :( Biraz evimi özlüyorum galiba. Bir de ben siyah rengini almıştım yada fotoğrafta öyle görünüyordu ama bu renk geldi, belirtmek istedim. Fiyatı 6 TL.
  • Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Saç Yağı İçinde organik jojoba yağı, babassu  yağı, Güney Amerika fındığı yağı bulunan hoş kokulu bir yağ. Benim ilgimi çeken yönü saçınızı yıkamadan evvel kullanıp 10 dk. bekletip saçınızı yıkıyorsunuz. Her zaman kullandığım Nashi argan yağımı da saçımı yıkamadan evvel denedim, o da hoşuma gitmedi değil. Ona göre fiyatı da bir hayli uygun. Fiyatı 19.90 TL.
  • Organik Vanilyalı Duş Jeli Kokusu hoşuma gittiği için aldım ama daha kullanmaya fırsat bulamadım. Doğada çözülebilir olması çok büyük bir artı. Pompası ayrı satılıyor ama fiyatını hatırlayamadım. Duş jelinin fiyatı 19.90 TL.
  • Culture Bio Ferahlatıcı Temizleme Jeli Yapısı itibariyle özellikle ilgimi çeken bir ürün oldu bu. Misel bir ürün ama jel kıvamında. Diğer misel solüsyonlar gibi gözlerde ve yüzde kullanılabiliyor. Ayrıca içindeki aloe vera ile cildi nemlendiriyor ve tertemiz bir içeriğe sahip.
  • İkili Far Lacivert ve altın rengi ikili farı, lacivert rengini beğendiğim için almıştım. Bu tarz renkleri görünce dayanamıyorum ne yazık ki :) Fiyatı 27.90 TL
  • Kuru Saçlar İçin Besleyici ve Onarıcı Durulanmayan Bakım Haftada 2-3 kez saç uçlarına uyguladığınız bir ürün. Saçınızın durumu pek önemli değil, ister ıslak, ister kuru, ister temiz, ister kirli her türlü uygulayabiliyorsunuz. Temel olarak yulaf ve badem yağı içeriyor, silikon ve paraben içermiyor. Fiyatı 16.90 TL
  • Canlandırıcı Nem Maskesi Saf üzüm suyu içeren bir nem maskesi. Kış aylarında nemsiz cilt büyük bir problem oluyor benim için. Bakalım ne kadar işe yaracak. Fiyatı 12.90 TL.
Aslında bir de ruj almıştım ama onu fotoğraflara eklemeyi unutmuşum, ondan daha sonra bahsederim. Eşimin tabiriyle bir sonraki yazıda "görüşmek üzerinceye kadar" kendinize iyi bakın hanımlar :)

12 yorum:

  1. farın lacivert rengi çok güzelmiş,şimdi benim de aklım kalacak onda :) güle güle kullanın hepsini...

    YanıtlaSil
  2. Kuru Saçlar İçin Besleyicinin yorumunu bekliyorum kujum senden, güzel günlerde kullan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda geliyor tatlım, çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Onarıcı yağı severek kullanıyorum bende, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Aldıklarının hepsini güle güle kullan.Sepette bir harika !
    Maraş'ta merkezdesindir umarım.Hiç fena değildi çünkü...Bende iki yıl Ekinözü ilçesinde görev yaptım.Benim için çok zordu :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Neyse ki merkezdeyiz, şansımıza da özellikle son bir kaç senede Maraş bir hayli gelişmiş.

      Sil
  5. Saç yağını bende severek kullanıyorum, iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil