4 Şubat 2014 Salı

Gratis Ve Watsons Bayram Alışverişleri

Evet, yanlış okumadınız, taaaa Kurban Bayramı'ndan kalma bu alışverişim. Taşınmayı bu alışveriş için bahane edebilirim ama hala yazamadığım diğerleri için bahanem ne olur bilemiyorum :) Neyse fazla uzatmadan aldıklarıma bakalım...
  • L'Oreal Revitalift Lazer x3 Yaşlanma Karşıtı Serum Aslında ben Skin Perfection serumu almak istiyordum, olmayınca bu serumu aldım. Olgun ciltler için olmasına rağmen çok ağır bir serum değil. Ama Skin Perfection serumu alınca anneme verdim, onun yorumlarını bekliyorum. Fiyatı 49.75 TL.
  • Pierre F Energizing Facial Scrub Yoğun, kum tanesi gibi partiküller sayesinde cildinizi ölü derilerden arındıran bir peeling. Taşınma sırasında hangi akla hizmet bilmiyorum ama çok severek kullandığım Dermalogica Daily Microfoliant peelingimi kaldırınca bu ürünü bir deneyeyim dedim. Ne yazık ki benim hassas cildime pek iyi gelmedi. Nasıl uygularsam uygulayayım yine de cildimi acıtıyor. Fiyatı 16 TL.
  • Pierre F Gentle Peel Off Maske Kuruyunca soyulan tarzda bir maske. Bu ürün de hiç iyi gelmedi cildime. Özellikle kuru olan yanak bölgemi soyarken bir hayli acıdı. İçerikleri çok temiz, güzel ürünler ama bana hiç iyi gelmediler :( Fiyatı 16 TL.
  • Aussie 3 Minute Miracle Saç Bakım Kremi Aussie'nin saç kreminden çok memnun kalınca bu ürünü de deneyeyim dedim. Nemlendirmesi güzel bir ürün ama Miracle Moist'in bıraktığı his daha hoşuma gitti. Belki 3 dakikada mucize vaat ettiği için beklentilerim yüksekti. Fiyatı 20.75 TL.
  • Aussie Miracle Moist Saç Kremi Yedek olarak almıştım, iyi ki almışım. Eşimin uzayan saçlarına (Maşallah omuzlarına gelmeye başladı. :) saç kremi uygulamasını tavsiye edince biraz mırın kırın etmişti ama sonradan çok hoşuna gitti yumuşacık saçları. Şimdi kullanmadan saçını yıkamıyor. Bayağı sevdik anlayacağınız ve bu kremi sık bitireceğiz gibi görünüyor. Fiyatı 19.75 TL.

E tabii indirim olur da Benri ürünleri alınmadan olur mu? Olmadı tabii, pompalı şişede aseton (fiyatı 7 TL), peeling etkili makyaj temizleme diskleri (fiyatı 3 TL) ve kare makyaj temizleme pamuğu (fiyatı 4 TL) alındı. Essence'dan iki tane pırıltılı eyeliner (fiyatı 7.75 TL), bir de far paleti (fiyatı 10.25 TL) ve TheBalm'dan Pick-Up 3'lü minik göz kalemini (fiyatı 12.50 TL) aldım. 
Gelelim Watsons'dan aldığım ürünlere..

  • Maybelline Colossal Volum' Express Smokey Eyes Rimel Henüz denemedim ama açıkçası smokey eyes yazısına kandım. Umarım güzeldir. Fiyatı 19.99 TL.

Ayrıca Watsons siyah pamuklu çubuklardan (fiyatı 3.25 TL) ve Zenner kaymayan tokadan (fiyatı 5.49 TL) aldım. Bir de bordo bir ruja aşerdiğim için bu rujları aldım ama hiçbirinin rengi istediğim gibi olmadı. Neyse ki taşındık da rujlarıma kavuştum :) Max Factor Colour Elixir Kalem Ruj Deep Burgundy renginde, fiyatı 38.90 TL. L'Oreal Glam Shine Balmy Gloss ruj Mad for Pomegranate renginde, fiyatı 29.99 TL. Son olarak da Maybelline Color Sensational ruj Brilliant Cherry renginde, fiyatı 17.99 TL.
Detaylarla en kısa zamanda görüşmek üzere :)

5 yorum:

  1. Pierre F Gentle Peel Off maskeyi baktığım Gratislerde bulamamıştım, bloglarda çok popüler sen böyle yazınca belki bana da iyi gelmez diye düşündüm şimdi çünkü benim cildimde özellikle şu sıralar oldukça kuru, onun dışında aldıklarının hepsini güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler tatlım :) Maske soyarken canımı yaktı ayrıca sonrasında da pul pul olmuş, kupkuru bir cilt bıraktı. Kuru ciltlere pek uygun değil anladığım kadarıyla :(

      Sil
    2. Maskeyi almayı düşünüyordum ancak bu okuduğum ikinci kötü yorum başka ürünlere yöneleceğim artık ..

      Sil
    3. Pierre F ürünlerinin deneme boyları satılıyor sanırım Gratis'lerde. Eğer cildin çok kuru değilse Duygu'cuğum bir dene istersen. Peel off tarzı hatırladığım kadarıyla Nivea'nın da minik poşet maskesi olması lazım, olmadı ona bakabilirsin :)

      Sil
  2. aussie ürünleri ben de beğendim. bir gün yazacağım ben de, umuyorum:)

    YanıtlaSil