3 Şubat 2014 Pazartesi

Lancome Beauty Makyaj Seti

Lancome'un önceki yılbaşında piyasaya sürdüğü setten çok memnun kalmıştım. Bu seneki setin de görünümünden hoşlanınca fazla düşünmedim. Normalde 850 TL olan seti bir büyük boy parfüm alışverişiyle 149 TL'ye alabiliyorsunuz. Ben bu sene Ô d'Azur parfümü aldım. Elimdeki parfümlerden birini bitirmeden yenisini almayacağım demiştim ama pek uyamadım bu sene. Umarım bu sene şişesi ufak da olsa bir parfüm bitirebilirim :)
Ürünler kırmızı renkli, rugan ve büyükçe bir çantanın içinde geliyor.
Sette 3'ü tam boy olmak üzere 14 ürün bulunuyor.
Setteki kozmetik harici ürünlerden tam boy olan Bi-Facil, halihazırda severek kullandığım, göz makyajı temizlemede çok başarılı bir ürün. Advanced Génifique, Génifique Yeux Light-Pearl, Visionnaire serumların ise deneme boyları bulunuyor sette. Kozmetik harici son ürünse çok şirin minik bir şişede gelen La Vie Est Belle parfüm.
Sette 3 adet 2 ml'lik rimel bulunuyor; Hypnose Doll Eyes, Hypnose Drama ve Hypnose. Bu minik rimellere bayılıyorum, hem seyahatlerde çok kullanışlı oluyor, hem de rimeli daha kurumadan bitirebiliyorum, ki bu benim için çok nadir bir olay :)
 Le Crayon Khol siyah renkte, pigmentli, çok kremsi olmasa da sürülüşü kolay bir göz kalemi. 
Le Crayon Khol 01 Noir
Tam boy ürünlerden Blush Subtil 02 numaralı Nectar Lace, bronzlaştırıcı, allık ve aydınlatıcı içeren bir yüz paleti.
Paletteki ilk renk kontur içinde çok kullanışlı, mat bir bronzlaştırıcı. Allık bol bol altın pırıltısı içeren, şeftali/pembe rengi, pigmentli, çok güzel bir ürün. Aydınlatıcı ise sıcak tonlu şampanya renkli bir ürün. Üç renk de birbirleriyle uyumlu, yapıları kremsi, çok hoş ürünler.
Blush Subtil Palet 02 Nectar Lace
Hypnose Doll Eyes D01 numaralı Fraicheur Rosee 5'li far paleti setteki son tam boy ürün.
Paletteki ilk far pembe/şampanya rengi, sürülüşü çok güzel bir ürün. Orta kısmın en üstünde ise mürdüm renkli çok güzel bir far bulunuyor. Altında mor tonlu bir gri/kahverengi (taupe), en altta ise açık pembe bir far var. En sağda da içinde minik pırıltılar olan, yanardönerli, çok açık pembe/beyaz renkte, paletteki en az pigmentli far bulunuyor. Pigmentasyonu az olmasına rağmen göz pınarını aydınlatmak için güzel bir ürün. Palette mat renkler yok ama gündüz kullanıma da uygun bir palet. Mor tonlarını sevdiğim için benim çok hoşuma gitti.
Hypnose Doll Eyes D01Fraicheur Rosee 5'li far paleti
En sona kalanlar da Gloss in Love serisinden 144, 323, 385 numaralı bu üç güzel parlatıcı. Üç parlatıcı da içlerinde yoğun sim içeriyorlar. Çok yapış yapış değiller, güzel bir kıvamları var. 144 mercan rengi bir parlatıcı. 323 şişesinde pembe görünse de pek renk vermeyen ama bol pırıltı veren bir ürün. 385 ise koyu pembe renkli bir parlatıcı.
Parlatıcıların fırçaları eğimli yapılarıyla kolay kullanılıyorlar.
Gloss in Love Dudak Parlatıcıları 144, 323, 385
İçindeki ürünlerin güzelliği yanı sıra fiyatı da bir hayli uyguna gelen bu seti eğer parfüme de ihtiyacınız varsa mutlaka inceleyin derim.

7 yorum:

  1. Hoşuma gidiyor bu set ama almadım :// şimdi pişman oldum ama halen satışta galiba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 31 Ocak'a kadar diyordu ama Boyner'lerde hala olması lazım tatlım :)

      Sil
  2. Her yılbaşı Lancome güzellik setlerini heyecanla beklerim.Bu seti de çok beğendim ancak geçen yıl aldığım setin pek çok ürününü sıra gelipte kullanamayınca sadece far ve allık paleti için almak istemedim.Set içindeki göz kalemi yıllardır vazgeçilmezim!!!
    Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) Durum bende de aynı aslında ama çok güzellerdi, dayanamadım :)

      Sil
  3. Of, çok güzel bu set. Çok da avantajlı. Ve ürün grubu olarak da almak istediğim ürünler. :) Ama o 3'lü allık paletinin diğer pembe rengini istiyorum. Far paletinin yeşilli başka bir türevini istiyorum vs. Yani hem harika bir set hem de benim için kullanışsız malesef. :/ Keşke içerisindeki ürünlerin renk seçimini biz yapabilseydik. ^.^ Güzel günlerde kullanın. ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :)
      Kendimiz seçebilsek çok güzel olurdu cidden. Ben far paletini değiştirmezdim ama allığı değiştirdim, ben de pembe isterdim :) Aslında bence normalde de pembe olması lazımdı çünkü far paletiyle daha uyumlu olurdu.

      Sil